"Про внутрішню торгівлю"

15 лютого 2013, 18:04
Власник сторінки
Економіст
0
1370

Широке обговорення підприємцями законопроекту "Про внутрішню торгівлю" 21.02.2013 в Кабінеті Міністрів України.

Шановне товариство.
Сьогодні підприємці провели зустріч з керівництвом Кабінету Міністрів України щодо законопроекту "Про внутрішню торгівлю".
Особисто приймав участь у перемовинах.
Під час зустрічі, попри офіційно надіслану резолюцію  прийняту Зборами підприємців України (м.Київ, 13.02.13), були наведені аргументи щодо недоцільності прийняття зазначеного законопроекту. 
Нажаль, у зв'язку з відсутністю одностайності підриємницьких кіл(існують подання від громадських інституцій щодо доцільності закону), було прийнято рішення провести обговорення законопроекту "Про внутрішню торгівлю" на черговому розширеному засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва при Кабінеті Міністрів України з залученням представників всіх об'єднань підприємців України, яке відбудеться 21 лютого 2013 року о 15-00 в приміщенні Клубу Кабінету Міністрів України (м. Київ, вул. Інститутська, 7). Заплановано присутність на цьому засіданні очільників Уряду.
За результатом цього маштабного обговорення буде прийнято рішення щодо "подальшої долі" законопроекту.
Доводжу до Вашого відома, що на сьогодні закріплено за супроводом законопроекту  "про внутрішню торгівлю" заступника Міністра економічного розвитку та торгівлі Павленка В.П.
Павленко В.П. розуміє перестороги підприємництва у зв'язку з ініціюванням Урядом зазначеного проекту закону. 
Пропонуємо організовано виступити усьому підприємництву проти проекту Закону "Про внутрішню торгівлю" 21.02.2013 на засіданні Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва.
Уряд готовий іти на поступки і нескористатись цим шансом буде помилкою!
Маємо надію, що вся підприємницька спільнота візьме участь в обговоренні і як результат, ми чітко задекларуємо свою позицію: "Підприємці України - проти закону "Про внутрішню торгівлю"!. 
Якщо нам спільно вдасться домогтись першої маленької перемоги, то ми досягнемо і великих!
Просимо всіх представників об'єднань підприємців приїхати і прийняти участь в обговоренні. Забезпечимо перепустками і будемо сприяти можливості висловитись усім бажаючим! 
Прошу швидше реєструватись, щоб справжні активісти попали на обговорення!
Для реєстрації наділати листа на адресу: office@zahust.com
В листі заначити повністю ПІБ, повну назву громадського об' єднання яке Ви представляєте, контакту електронну адреси і номеру телефону, бажано мобільний.
 
З повагою,
С.Доротич
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
ТЕГИ: Украина,налоги,бизнес,Кабинет Министров,законопроект,Кабмин Украины,обсуждение,уряд,податки,власть в Украине,Кабінет Міністрів,підприємці,бизнес климат,Украина Корупция,уряд Азарова,законопроекти,власть денег,підприємництво,обговорення,законопроект «О внутренней торговле»,внутренняя политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.