Яйця, сніжки, грудка льоду

03 квітня 2013, 14:59
Власник сторінки
PR, стратегічні комунікації
0
4545

Далі що? Спитай Свободу


Вчора і сьогодні всі коментують "сніговий обстріл" депутаток з партії регіонів. По суті є дві протирічні думки: "женщин в плен не брать" та "бачили очі за що голосували тож получіть сніжку межи очі". Багато журналістів вже висловили думку, що ця ситуація вигідна обом сторонам - влада, демонструючи принципову позицію у боротьбі із загрозою фашизму, успішно "з'їхала" з питання столичних виборів; в свою чергу і опозиція (на тлі відсутності жодних успіхів) теж має можливість погрозити пальчиком владі.

При цьому нібито всі уже й забули - а до чого це все. Інформаційний привід щодо струсу мозку депутатки Горіною переважає інформацію щодо того, що кияни знову не матимуть змогу обирати владу в своєму місті.

І це дуже сумно, що захопившись протистоянням, і влада,  і опозиція незчулися, що вони вже не впливають на ситуацію, їх вже ніхто не слухає і не слухатиме. Заяви, як-от наприклад депутатки від "Удару" Ірини Геращенко щодо неприпустимості закидання сніжками жінок (нехай і з опонентської політичної сили) зависають у повітрі, тому що поступово на арену починають виходити радикали. І це найголовніший висновок з цієї ситуації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.