Відновлення свердловин – перспективний напрям збільшення обсягів видобутку газу

28 травня 2020, 11:56
Власник сторінки
CEO Burisma Group
0
20
Відновлення свердловин – перспективний напрям збільшення обсягів видобутку газу

Burisma Group проводить інтенсифікацію та капремонт на 4 свердловинах Водянівського, Макіївського, Ракитнянського газоконденсатних родовищ.

Роботи виконуються із використанням сучасних технологій та матеріалів.
Для забезпечення максимальної ефективності таких робіт ми використовуємо сучасні високоефективні технології та матеріали, а також застосовуємо унікальні технічні рішення на етапі перфорації та випробування.
Також плануємо найближчим часом розпочати капремонт семи взятих в оренду свердловин, які раніше належали фонду державних компаній і пробули у консервації понад 60 років. Очікуваний початковий дебіт газу з кожної з таких свердловин може становити до 15 тисяч м3
У березні Burisma Group розпочала роботи з реанімації перших трьох свердловин на Дубрівсько-Радченківській нафтогазовій ділянці. Цю нафтогазову ділянку площею 65,4 кв км. рік тому група Burisma придбала на першому онлайн аукціоні Держгеонадр за 25,1 млн грн. Початкова ціна лоту становила — 17,5 млн.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Украина,газ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.