Burisma Group - лідер на ринку буріння України

12 травня 2020, 21:04
Власник сторінки
CEO Burisma Group
0
8
Burisma Group - лідер на ринку буріння України

Burisma Group у квітні розпочала буріння нової свердловини №7 на структурі Журавлина Деркачівсько-Войтенківської площі у Харківській області. Свердловина буде пробурена до глибини 4000 м. Очікуваний термін закінчення робіт — липень 2020 року.

Буріння здійснюється безамбарним методом з повною утилізацією відходів буровим верстатом Уралмаш 4Е, оснащеним сучасною системою очищення.
Крім свердловини №7, наразі розпочато буріння свердловини №4-Східно-Ракитнянська на Ракитнянському родовищі проєктною глибиною 3980 м.
Роботи ведуться американським буровим верстатом Gardner Denver. Всього ж у процесі буріння знаходяться 4 свердловини.
Буріння всіх свердловин проводиться із застосуванням безамбарного методу і технології зневоднення шламу за допомогою спеціального осушувача. Цей спосіб буріння відповідає кращим міжнародним екологічним стандартам.
Наразі група Burisma є лідером в Україні за кількістю нових свердловин, буріння яких розпочалося у 2020 році.
Попри складні економічні та гірничо-геологічні умови група Burisma у 2020 році продовжує реалізовувати планове будівництво нових свердловин. Ми розуміємо, що кожна з цих свердловин ще на один крок наближає Україну до енергетичної незалежності.
Згідно з інвестиційним планом Burisma Group у 2020 році планує буріння 14 нових свердловин на Карайкозівському, Водянівському та Ракитнянському родовищах, на структурі Журавлина Деркачівсько-Войтенківської площі, Клубанівсько-Зубренківській площі та інших ділянках.
Ми постійно інвестуємо в інноваційні технології. Сьогодні Burisma Group володіє 20 буровими верстатами вантажністю від 120 до 680 тонн, серед яких є й найбільший у Східній і Центральній Європі сухопутний верстат SK 3000.
Наша діяльність й досягнення спрямовані на надійність енергопостачання, енергетичну та екологічну безпеку країни. Стратегія розвитку компанії сприяє зміцненню енергонезалежності України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.