Найважливіше – це безпека працівників на період карантину

13 квітня 2020, 10:45
Власник сторінки
CEO Burisma Group
0
17
Найважливіше – це безпека працівників на період карантину

Газовидобувна галузь є важливим елементом енергетичної безпеки нашої держави. З огляду наце Burisma Group продовжує працювати, але суворо дотримується усіх наявних вимог до убезпечення працівників

Burisma Group провела роботи у форматі 3D на площі понад 170 кв. км.
Отримані дані передані  ТОВ «Геоюніт» для їх перехресного дослідження та інтерпретації.
Burisma Group також розпочала додаткові сейсмічні роботи у форматі 3D на Карайкозівському родовищі (Харківська область), що дозволить удосконалити процес буріння та приростити видобувні запаси Групи. Роботи буде  проведено на площі близько 200 кв. км.
Нагадаю, що на Карайкозівському НГКР раніше вже були проведені сейсмічні роботи у форматі 3D і їх результати були враховані під час буріння Групою п’яти нових продуктивних свердловин. Додаткове дослідження дозволить у повній мірі розкрити його потенціал з огляду на складні геологічні умови.
Burisma Group  ввела особливий режим роботи на період карантину: усі працівники групи Burisma наразі забезпечені індивідуальними засобами захисту — медичними масками, респіраторами та антисептичними засобами. Розроблені маршрути для підвозу до робочих місць тих працівників, які не можуть працювати віддалено. А тих, хто має змогу працювати з дому, переведено на віддалений режим роботи.
Ми докладаємо максимум зусиль, аби зробити максимально безпечною роботу кожної людини, яка працює в Групі.
Варто зазначити, що ухвалені урядом і парламентом України рішення щодо підтримки вітчизняного бізнесу у кризовий період є надважливими для бізнесу, але потрібна й системна підтримка, зокрема продовження реформи у нафтогазовому секторі України.
За планом у 2020 році Burisma Group має провести сейсмічні роботи, інвестиції у які становитимуть понад 600 млн грн.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Украина,газ,карантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.