Друге дихання для родовища

10 квітня 2020, 13:08
Власник сторінки
CEO Burisma Group
0
24
Друге дихання для родовища

Burisma Group завершила дослідження площі на східній частині Ракитнянського родовища.

Роботи з інтерпретації даних на замовлення Групи виконали два підрядники:  державне геофізичне підприємство «Укргеофізика» і приватне ТОВ «Геоюніт».
Ми вже визначилися з місцеположенням нової пошукової свердловини та готуємося до її спорудження на східній частині Ракитнянського родовища. Загалом проєктом освоєння цієї площі передбачено буріння чотирьох нових свердловин, що дозволить відкрити друге дихання для цього родовища.
Перша свердловина за планом буде пробурена до глибини 3950 м. Буріння здійснюватиметься безамбарним методом з повною утилізацією відходів американським буровим верстатом Gardner Denver
Виконано величезний обсяг робіт, завдяки чому вже найближчим часом ми матимемо змогу значно збільшити відбір газу з цього родовища. Цей проєкт втілено в життя завдяки безпосереднім капіталовкладенням нашої Групи.
Зазначу, що Burisma Group  під час реалізації проєкту суворо дотримується  екологічних вимог. Зокрема, під час буріння Група здійснюватиме контроль за викидами та утилізацією відходів, обмежуватиме шумові та інші впливи на довкілля.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Украина,нефть,газ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.