Здорові млинці на Масляну від засновниці сервісу FoodEx Світлани Котенко

27 лютого 2020, 11:21
Власник сторінки
Со-основатель FoodEx
0
27
Здорові млинці на Масляну від засновниці сервісу FoodEx Світлани Котенко

Масляна вже спокушає млинцями з соковитими начинками, то й ми вирішили: а чому б і ні? Ділюся нашим рецептом здорових млинців.

Масляна вже спокушає млинцями з соковитими начинками, то й ми вирішили: а чому б і ні? Розповідаю вам про своє ставлення до традиційних свят зі столами, які за калорійністю перевищують річну норму, а також поділюся нашим рецептиком здорових млинців (С) Світлана Котенко


Що ж, млинці з варенням чи ікрою — то, звісно, випробування на стійкість навіть для найсильніших! Адже їхній аромат чути всім домом і відмовитися просто немає сил. Але ж бо стоп! Ви маєте любити себе, а не млинці! Свої форми та ставлення до власного здоров’я! Я справді хочу наголосити на тому, що традиції — це важливий елемент і фундамент народу, але ж час не стоїть на місці. І варто прогресивніше дивитися на застілля в стилі “сів за стіл і встав через тиждень”.



Саме тому колись моєю метою було створення сервісу здорового харчування FoodEx — щоб здорова і правильна їжа стала популярною та звичною для людей, а не була знущанням у вигляді дієт, коли вже припекло. Це я веду до того, що у нашому меню завжди є здорові авторські святкові чи сезонні страви. І на Масляну ми, звісно, не могли не пригостити наших клієнтів healthy млинцями!


Дарую вам рецепт правильних і здорових млинців! Це смачно та корисно. Спробуйте цього разу приготувати з таких інгредієнтів. 



Інгредієнти: 

Молоко 1,6%

Шпинат свіжозаморжений

Вода питна

Борошно пшеничне цільнозернове

Мед натуральний

Яйце куряче (С1 категорії)

Сіль

Олія оливкова

Спіруліна


Приготування:

1. Шпинат розморожуємо. 

2. Всі інгредієнти змішуємо.

3. Перебиваємо блендером / міксером.

4. Випікаємо млинці на сухій сковороді з двох сторін до готовності.


Смачного! Якщо часу на власноруч приготовані млинці зовсім немає, то замовляйте наші програми і насолоджуйтесь традиційними стравами у здоровому стилі. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: простые рецепты,постные рецепты,Рецепт от шефа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.