"Дурка" для нардепів

23 травня 2019, 22:20
Власник сторінки
Член ГО "ПОСТУП", активіст, журналіст
1
1848
 Дурка  для нардепів
Політичний консультант

Шановна громадо! Президент Зеленський все робить правильно! Зграю Верховну "Зраду" треба не просто розпустити, їх треба посадити всіх по тюрмах. А Андрія Парубія в "дурку" відправити.

На це у діючого спікера "Зради" є довідка із психушки. 
Та иабуть там вся партія "Народний фронт" така "щизофренічна", й Хвіча Мепарішвілі такий самий "як" і Парубій. 
Недарма ж вони так заметушилися коли Президент сказав, що треба ввести кримінальну відповідальність за незаконне збагачення. Тому що вони там всі, що в з , Раді, що в Уряді "незаконно збагатилися". І для них цей закон невигідний. А тому прошу на дострокових виборах всім максимально проголосувати за партію "Слуга народу". Для того, щоб Президент мав всі важелі керівництва Державою. А Порошенко вже є ніким і звуть його ніяк. Я думаю, що проведуться відповідні розслідування в державі і Порошенка "посадять" за Майдан на крові, за Небесну сотню, за розкрадання армії та золотовалютного фонду.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.