ГРАФІТІ, ПАМ'ЯТЬ ТА МАЙБУТНЄ

03 вересня 2017, 19:05
Власник сторінки
Економіст
4
251
ГРАФІТІ, ПАМ ЯТЬ ТА МАЙБУТНЄ

З Днем підприємця :(


Чергові знаки все більше вказують на небезпеку і крах держави. Сигнали настільки однозначні, що стає моторошно. 
Звісно, що я як і більшість підприємців приймали участь в буремних подіях 2013-2014 років і вважаю, що збереження пам'яті героїв, які поклали свої серця за майбутнє країни повинна жити вічно. Повинна жити у душах, вчинках, картинах, музеях, піснях... Не розумію чому до цих пір влада не вирішила питання перенесення графіті зі стін Грушевського до музею. Не впевнений, що власник магазина був попереджений про необхідність збереження цих графіті, як пам'ятки трагічних подій. Де таблички, що попереджують про культурно-історичну цінність? Якщо власника приміщення було попереджено владою, то він вчинив злочин, а якщо ні, то варто небайдужим громадянам піти бити шибки до Киівської міської державної адміністрації, Міністерства культури, Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента України. Бо тоді це злочин влади, яка не вжила заходів для збереження цієї пам'ятки. Так само, як є злочином не покарання владою убивць героїв кращих синів України. Без заходів убезпечення знищити цю пам'ятку міг хто завгодно, навіть інший прихильник розмальовування стін будинків уже своїм графіті. 

Не знаю власника магазину Емпоріум, але розбиті шибки крамниці сьогодні красномовно продемонстрували відношення до приватної власності, відношення до підприємництва і до законності. Можливо власник крамниці сам приймав участь у протестах 2013-2014 років, можливо підтримував фінансово чи морально, можливо він іноземець, хто зна. Однак вершити самосуд це точно не по-європейськи. 
Не вірю в майбутнє за умови беззаконня. 
Не вірю в країну без підприємців, які сьогодні отримали черговий сигнал "валити з України". 

Дай Боже мудрості народу !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: підприємець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.