НАВІЩО НАМ БЕЗВІЗ !

09 червня 2017, 12:57
Власник сторінки
Економіст
2
409
НАВІЩО  НАМ  БЕЗВІЗ !

Банківські гарантії - це пустий звук в тоталітарній державі.

Вчорашня новина про вскриття працівниками СБУ та Генеральної прокуратури банківських скриньок в Райфайзен Банку Аваль остаточно поставила крапку в питанні надійності банківських установ в Україні.
Міф про гарантоване збереження коштів, цінностей та документів в сейфах банківського депозитарію розвіяно остаточно. 
Раніше теж з'являлись поодинокі новини про пограбування зазначених сейфів та певні дії правоохоронців з накладання арештів на скриньки "злочинців", але ці сигнали були кволими і ледь помітними.
Тепер остаточно зрозуміло, що ніхто і ніщо не гарантує пересічному українцю збереження його заощаджень чи цінностей. Ми вже давно переконались, що втратити кошти на розрахунковому чи депозитному рахунку в банку - це стала практика. І довіряють зараз банкам, або краще сказати грають з банківськими установами в азартні ігри виключно наївні громадяни, або владні очільники. Перших час від часу розводять, як лохів, а другі мають важелі впливу і тим сами розраховують на певну безпеку. Певну, бо вона ілюзорна, лише до тих пір поки ти "у розкладі". Приклад Насірова, Мартиненка і інших. 
Вчора усі розумні українці остаточно мали переконались у тому, що вони - беззахисні комахи. У будь-який момент, за бажанням того чи іншого чинуші кожний з нас може втратити все. Розрахунковиий рахунок, банківську скриньку, особисте помешкання вичистять правоохоронці за бажанням під нуль. І повернути втрачене буде майже не можливо. Так, у випадку з банківською скринькою, Ви не зможете нічого довести, бо банк не знає, що саме Ви зберігаєте у депозитарії.  СБУ-шники, "славні" нащадки КДБ-шників, під час такого вилучення можуть і не скласти акт з переліком вилученого і тоді забудьте про заощаджене, чи про те що для Вас цінне.

АЛЕ ВИХІД Є  -  БЕЗВІЗ!
Саме завдяки безвізу кожний українець може будь-коли безперешкодно перевезти у безпечну банківську європейську установу кошти та цінності на суму до 10 тисяч євро з розрахунку на одну особу. Це дозволено не тільки українським законодавством, але і міжнародними угодами.
Ну що? Хто ще вважає, що безвіз нам не потрібний?
БезВіз - алтернативна безпека заощаджень громадян і крах української банківської системи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: банки,депозиты,беспредел,безвізовий режим,бізнес,підприємці,бізнес-клімат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.