У Харківському національному університеті радіоелектроніки пройшла ніч стартапів

13 березня 2016, 05:58
Власник сторінки
0
51
У Харківському національному університеті радіоелектроніки пройшла ніч стартапів

Окрім студентів університету та молодих підприємців від IT на заході були присутні співробітники департаменту освіти обласної державної адміністрації та представники університету Каразіна.

Ідея провести захід вночі виникла у самих студентів. Спочатку захід задумувалося як звичайна ніч підготовки дизайнерів, але набравши величезну популярність серед найбільш освіченої молоді Харкова переросла в ніч фабрики стартапів в ХНУРЕ #STARTUPNIGHT де найбільш вдалі стартапери та підприємці вчили молодих людей як найбільш вдало реалізувати свої ідеї.

Серед спікерів пресутствовалі такі відомі в IT бізнесі східної Європи люди, як Юрій Костоглодов - керуючий партнер інвестиційної компанії ICOM Capital, Дмитро Грицький - керівник брендингового агентства Boomerang, Іван Будко - експерт в області самореалізації та ораторської майстерності, та радник ректора ХНУРЕ і ідеолог "електронного уряду" в Україні, - Яника Мірило - виконавчий директор Української асоціації венчурного капіталу і прямих інвестицій.

Незалежно від того, чи перебували спікери в залі, або виступали за допомогою Skype, слухачів буквально захлеснув потік дійсно важливої для молодого IT підприємеця інформації, що з дев'ятої вечора і до шостої ранку переривався лише на короткі, не більше двадцяти хвилин, кофебрейкі, між спікерами. Тим не менш цей інформаційний потік був ретельно систематизованним та зпрощеним перш за все завдяки зусиллям модераторів директора департаменту міжнародного співробітництва ХНУРЕ Елліни Мединський і проректору ХНУРЕ Станіславу Ігнатьєву.


Детальніше STARTUPNIGHT в ХНУРЕ в фотоальбомі і відеосюжеті…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Харьков,start-up
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.