ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ !

05 вересня 2015, 14:04
Власник сторінки
Економіст
0
65
ДЕНЬ  ПІДПРИЄМЦЯ !

ПІдприємець і держава !

Кожний мислячий українець чудово розуміє, що без єдиної і вільної України був би неможливий український бізнес. З іншого боку, саме національний підприємець нині є одним з головних гарантів незалежності України.

Працюючий бізнес – це не лише основа нашої національної економіки. Це - гарантія безпеки України від внутрішніх терористичних та зовнішніх військових загроз. Саме завдяки підприємцям є впевненість у завтрашньому дні, у економічному розвитку нашої держави. Результати діяльності бізнесу – значний внесок у бюджет країни, підтримка її обороноздатності та соціальних програм, доброчинна діяльність.

Сьогодні, коли країна живе практично у військовому стані, а деякі підприємства – майже на передовій, ми все одно, не покладаючи рук, продовжуємо боротися своєю щоденною працею уже на двох фронтах: зовнішньому – допомагаючи воїнам, які боронять нашу рідну землю на Сході, і внутрішньому - відстоюючи свої конституційні права на можливість чесно займатися підприємницькою діяльністю.

Свідомі підприємці ніколи не стоять осторонь доленосних процесів в країні. Саме ми були в перших шеренгах на усіх Майданах з перших днів незалежності України, саме ми намагаємось поділитись своїми досвідом, інтуіцією та хистом на благо держави. Кращі представники підприємців віддали своє життя задля майбутнього українців і як почесні воїни Небесної сотні слугують прикладом жертовності і цілеспрямованості.

Ми переймаємось державотворчими проблемами України, бо ми український бізнес. Більшість з нас чітко усвідомлює, що успішний бізнес може бути тільки в успішній країні з заможніми громадянами. Під час перепетій і конфліктів єдиним затребуваним товаром є автомат, бо все інше можна з його допомогою відібрати. Тому підприємці завжди осмисленно і витримано діють навіть під час вимагання від влади дотримання прав бізнесу. 

Ми з Вами стрижень середнього класу, який слугує основою стабільності країни. 

Саме тому хочеться в День підприємця привітати всіх підприємців України. Побажати всім нам невичерпної ділової енергії, вдачі у добрих справах, реалізації надсміливих проектів та здійснення мрій.

Від усього серця вітаю вас колеги!
Сили нам і солідарності! Зі святом вас, дорогі друзі!


Голова ВГО «Союз захисту підприємництва»                                       Сергій ДОРОТИЧ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: предприниматели,бізнес,підприємці,підприємництво,бізнесмен
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.