ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ!

21 грудня 2013, 09:46
Власник сторінки
Економіст
0
2965

Ні БРЕХНІ!

Редакції Української правди!

Пишу до Вас стосовно статті: http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/20/7007758/

- Прошу Вас додати до статті мої коментарі!
- У разі потреби я готовий дати розширене пояснення всіх подій!

Вважаю розміщену у статті інформацію стосовно мене неправдивою!

Ось відео справжніх подій де чітко зафіксовано хто і як розпустив Євромайдан і зняв звукову апаратуру. Це відео зняв Андрій Дзиндзя за 4 години до розгону Євромайдану:  

http://www.youtube.com/watch?v=6Spk92X_Q5E

Повна версія:
http://www.youtube.com/watch?v=t4Q45TTXPY8

На відео організатори студентського Євромайдану чітко оголошують про розпуск  і зняття звуку! Особливо яскраві 11.30 і 17.30 хвилини(повна версія відео)!

Правда:
1. Податковий Майдан було розпущено за рішення більшості зборів делегованих координаторів: Продан Оксана, Доротич Сергій, Адреєв Віталій і т.д. Точний список важко поновити у пам'яті, але думаю що може дати пояснення і головний ідеолог Податкового Майдану Оксана Продан. Саме завдяки її ініциативі, сміливості і волі було організовано Податковий Майдан!  
2. Справді на запит організаторів студентського Євромайдану я шукав звукову апаратуру і її знайшов. 
3. Правдою є те що громадський активіст Шевчук Денис, якого я знав як і інших підприємців з Податковго Майдану, зголосився фінансувати звукову апаратуру на Євромайдан.
4. Переговори з КМУ і Клюєвим у 2010 році проводили делеговані зборами представники Податкового Майдану: Продан, Андреєв, Доротич і інші!
5. Я не підписува славнозвісний Меморандум з владою у 2010 році!
6. Правда у тому, що я не довіряю певним лідерам опозиції. Я виступав проти Вячеслава Кутового на виборах 2012 року у 95 окрузі, бо знав з перевірених джерел, що він представник влади. Саме за це мене виключили з партії, а зараз Вячеслав Кутовий - тушка!
7. Я діяв на Податковому Майдані виключно за рішеннями більшості зборів координаторів Податковго Майдану, і ми однозначно були проти Меморандуму!
8. Мені справді імпонували студенти і Руслана, бо мене вже не раз обманули певні політичні керманичі! Я підтримував гасло, що до моменту підписання Угоди про асоціацію треба бути не політичним майданом, бо немає логіки просити Президента діяти під шантажем! Розумів, що після громадянських вимог, якщо їх не виконають, будуть політичні!
9. Я коментував і вважав, що Шевчук приймає участь у фінансуванні Євромайдану з особистих інтересів і можливо вони були амбіційні, але мені істинні його бажання не відомі!
10. Поливання лайном у інтернетмережі дивним чином співпало з закликом ВГО "Союзу захисту підприємництва" до громадян і підприємців виступити на захист демократичних свобод. 
http://blogs.korrespondent.net/business_blogs/blog/dorotych/a126093
11. Через декілька годин після нашого звернення вийшла брехня від Бригинця. Доречі ВГО "Союз захисту підприємництва" зробило першою заяву серед усіх підприємницьких організацій України.
http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/14k/a126107
12. Долю Євромайдану я не знав і не міг передбачити! І всіма своїми діями я виступав і виступаю проти свавілля влади!
13. Розумію, що зараз влада вбиває розкол сил супротиву і мені здається їй це вдається.
14. Розумію, що більшість тих хто кидали полум'яні заклики зі сцени, а неспромоглись на дії, будуть шукати винних десь інде. Прикро, що тінь падає на тих, хто на сцени не пнувся, а коштами, присутністю і діями, робив марудну справу на Майдані.
15. З першого дня ми з колегами-підприємцями на Майдані. Ми допомагали чим могли. Ваша стаття "це гідна плата за нашу позицію"!

"Дякую" Українській правді!

Сергій ДОРОТИЧ
dorotych@zahust.com
+380681000001


P.S.
Провокація — дія або низка дій, які мають на меті викликати реакцію тих, кого провокують. Як правило, проводяться, з метою штучного створення складних обставин або негативних наслідків для тих, кого провокують. Суб'єкт, що здійснює провокації, називається провокатором
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.