Висновки останньої доби

25 листопада 2013, 11:11
Власник сторінки
Економіст
0
669
Висновки останньої доби

Майбутнє у України є!

Особисті висновки останньої доби:
1. "Опозиційні лідери" вчора вчергове "поводили козу". Всі попередні заяви, що "...якщо на Майдані будуть сотні тисяч... то ми переможемо..." виявились черговою брехнею. Зібравши небачений з 2004 року народний супротив політики попіарившись випустили пар з "горщика киплячого суспільства".
2. Майбутнє у України є! Зростає прогресивна, ініциативна, розумна і смілива молодь, яка не вірить гнилим політичним "кумирам" і готова власноруч відстоювати своє майбутнє. Саме такі студенти перші самоорганізувались і виступили ще 21-го за Європейський вибір.
3. Сучасні політики з панікою бояться ініциативи нової мислячої генерації. Слідуючи за покликом свого інстинкту самозбереження "опозиціонери" намагаються підкорити, або якщо не вдасться, то зруйнувати новонароджену громадську ініциативу. Звідси і небажання приєднатись та підтримати аполітичний Майдан, яке вилилось в помилкове рішення створити другий табір на погано пристосованій для акцій Європейській площі. 
4. Підтримка протесного руху серед населення суттєво зросла попри спад після подій Помаранчового майдану. У мітингуючих немає проблем з розмішенням, бо кияни самі ініциативно надають безкоштовні кімнати та квартири для обігріву і ночівлі. Так само швидко поповнюються скриньки з пожертвами і тому чай та їжа мітингувальникам забезпечено.
5. Представники масмедіа відчутно розчарувавшись у "надутих павичах політики" активно допомагають самоорганізації населення. Попри висвітлення подій вони завзято включаються у марудні процеси організації.
6. Влада вперше за останні роки замешкала. Підстава для виникнення сьогоднішнього супротиву співпадає з бажанням чималої частини ПР жити за Європейськими стандартами. 
7. Піднесення та віра знову кружляє в суспільстві. Якщо політики, можливо і виконуючи замовлення, намагались вчергове своїм самопіарним блюзнірством зрощувати паростки розчарування та зневірення, то їм це не вдалось. Вчора всі відчули, що суспільство перейшло в позитивний ріг параболи громадянського супротиву.

Надіслано з iPhone
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.