Мовчите? Тоді готуйте гроші!

17 січня 2013, 21:04
Власник сторінки
Економіст
0
2673

Мовчання ягнят, яких ведуть на бійню.

Не отримуючи активного супротиву, державна машина, продовжує свою роботу щодо “вичавлювання” грошей з суспільства. Марні заклики економістів про економію фінансових ресурсів країни залишаються поза увагою очільників, які збільшують апарати виконавчих органів і нехтують повсякденними інтересами покірних громадян.

Написавши декілька днів тому статтю “Новий податок”, я й гадки не мав, що влада наважиться збільшити податок на нерухомість, який запровадила лише 15 днів тому. На сайті Міністерства фінансів України оприлюднено проект закону “Про внесення зміни до статті 265 Податкового  кодексу України щодо податку на нерухоме  майно, відмінне від земельної ділянки”. Відповідно до положень цього закону планується з моменту його прийняття справляти податок на нерухомість уже не з житлової, а з загальної площі приміщень. Справді – апетит у влади зявляється під час їжі! Аморфність суспільства у відстоюванні своїх прав дала змогу уряду не тільки обкласти нас тричі податками, а й дозволяє у майбутньому владі, в будь яку мить і за власної забаганки, збільшувати побори з громадян.

Можливо хоч зараз це нахабство, змусить змінити думки деяких читачів, щодо нікчемності теми про запровадження податку на нерухомість.

Саме такі вчинки влади дають потужний сигнал суспільству, що справи пересічного українця справді  непереливки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
ТЕГИ: Украина,налоги,Янукович,президент,Минфин,Кабинет Министров,Україна,влада,уряд,податки,Кабінет Міністрів,Президент и налоги,уряд Азарова,податки для багатих
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.