Жорстоке виховання Росією

14 серпня 2013, 17:52
Власник сторінки
журналист
0
4840

Команда пана Януковича все зробила, щоб викликати на себе гнів Москви й остаточно дезорієнтувати свого виборця.

Надто довго пан Янукович водив Путіна й Ко за ніс, обіцяючи привезти на при`язі до Митного Союзу непокірну Україну. Судячи з усього, терпець у Кремля урвався. Із 14 серпня північні сусіди,зупинивши практично весь імпорт із України, розпочали повномасштабну торгівельну війну. А перед цим розчавили й потопили рибацький сейнер разом із рибаками. Що далі?

А далі пан Азаров знову буде нас переконувати в підтримці курсу на зближення з Митним Союзом і дружбу з Білокам`янною? Нинішні владні геополітичні стратеги нещодавно звинувачували помаранчевий уряд у невмінні налагодити добросусідські стосунки з росіянами у газових питаннях. А самі завалили все. Спочатку не тільки не розв`язали проблему із зменшенням ціни на газ, а й неймовірно ускладнили її, підписавши в Харкові міждержавні угоди й перевівши стосунки із рівня господарюючих суб`єктів у міждержавні. Та ще й пожертвували територією України.

А згодом пішли труби, прокат, сир, цукерки. Тепер усе. Крапка. Нинішня українська влада «професіоналів» у галузі особистого освоєння загальнодержавного б`юджету виставила себе й країну в ролі хлопчика для биття. Кремль не Брюссель, а Путін це не Баррозу. Схоже, команда Януковича отримає по повній. Але разом із нею й уся країна.

Країна витримає, ще й не таке витримувала. А ось корпорації Ахметова, Фірташа зазнають фатальних збитків це вже гірше. Вони такого не прощають. Команді президента треба готуватися до важких часів. Але, очевидно, Віктору Федоровичу із такими успішними професіоналами як Азаров, Арбузов, Клименко й Захарченко нічого не страшно. Чи не так?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.