Монстр з назвою сіонізм: чим його приваблює Україна?

22 вересня 2013, 06:44
Власник сторінки
0
210

Сіонізм - система соціально-політичних поглядів, аналогічна гітлерівському фашизму, провідними його діячами виступають деякі з євреїв. І це явище не краще за справжній фашизм.

Монстр, здатний пристосовуватися під потреби сучасності, все дно залишається монстром. Назва цього Монстру – сіонізм, і він є надпотужною політичною й економічною силою. І хоча його щупальця пронизують наскрізь усе суспільство, це не означає, що не треба говорити й писати про це зло.

Враховуючи надпотужний вплив сіонізму, треба дивитися правді в очі, щоби знати, хто “рулить” цією країною. Тобто “рулить” – це м’яко сказано про владу грошей, корупцію й свавілля при відсутності нормальної соціальної інфраструктури в країні. Усе це викриває характерний стиль роботи сіоністського кагалу, здатного панувати, а не керувати.

В умовах збільшення міжнародної уваги до себе, сіоністи змушені шукати особливі місця для втілення своїх ідей. Україна досить приваблива для цього, що пов’язане з інфантильністю самих українців і байдужістю західної преси до умов життя в країні.

Результати цього вже помітні: ізраїльські гої, до яких євреї ставляться як до рабів, живуть в кращих умовах, аніж пересічні українці в себе на батьківщині. Чимало палестинців, вигнаних зі своєї землі, спромоглися емігрувати до Заходу, деякі з них опинилися навіть у Лондоні, де мають гарні робочі місця. Хто з українців міг би мріяти про щось подібне?

Як виявляється, влада Сіону на київських пагорбах – зовсім не вигадка, а уявляє собою не меншу реальність, аніж так звана рука Москви, яку звикли сприймати з ненавистю в деякій частині суспільства. Не помічати її може лише сліпий, але декому бути сліпим просто вигідно.

Плани, які розробляються сіоністами, навіть і не снилися нашим так званим “діячам”. Їхня мрія – не просто підкорити собі всі інші народи, але тримати їх на положенні рабів. Про все це можна довідатися з творів його ідеологів, творів націлених мати не лише теоретичне, але й практичне значення.

Одне з конкретних завдань сіонізму в сучасних умовах – збільшення еміграції євреїв до Ізраїлю, і для цього розглядаються будь-які методи. Найдешевший з них – створити пекельні, нелюдські умови життя для населення тих країн. У першу чергу, це стосується країн колишнього СНД, серед яких Україна займає одне з перших місць у списку.

Щодо всіх інших, тобто неєвреїв, то для них передбачається створення своєрідних резервацій в їхніх національних країнах. Для цього є декілька умов: кордони цих країн мусять бути чітко окреслені, а кожний народ або етнос повинен зберігати чіткі ознаки своєї ідентичності.

Один із магістральних шляхів збільшення впливу сіонізму – через поширення юдаїзму і його поступове зближення з іншими релігіями. У багатьох країнах, у тому числі в США і Росії, юдейсько-сіоністські структури існують за фінансової підтримки з боку держави, і Україна не є виключенням з цього.

Треба додати, що пропагандистське зомбування – звичайний спосіб утримання рабів в їхньому рабському положенні. При цьому найбільш зомбований народ у світі – самі ж євреї, бо зомбування їхньої національної свідомості відбувається вже протягом багатьох століть.

Тому всім, хто усвідомлює реалії життя, залишається лише молитися: спаси Господи Ісусе цю нещасну країну від сіоністських кровососів, які не дадуть спокою українському народові, поки не вип’ють усю кров з його тіла.

 Продовження буде

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.