Політика без аналітики як колесо без осі

05 грудня 2011, 12:31
Власник сторінки
політолог
0
553
Політика без аналітики як колесо без осі

Янукович В.Ф. не любить аналізувати, простіше залишити цю справу своїй команді

Ющенко не міг керувати державою, бо не вистачало психічної стійкості приймати об'єктивне рішення, це було ще півбіди. Янукович взагалі не вміє аналізувати, відповідно взагалі не приймає рішення, за нього це робить його найближче оточення. Людина коли не аналізує, явно не прогресує, а навпаки деградує, стає заручником чужої думки, позиції, як наслідок, об'єктом маніпулювання. Не дивно, що Януковичу притаманні постійні ляпи, подвійні стандарти, різні позиції щодо однієї ситуації, які часто змінюються. Колесо без вісі не стане колесом фортуни і успіху для української держави та її спільноти, воно не обертається, значить не рухається.

   Такий менеджер не може представляти країну на міжнародній арені, формувати негативний імідж. Цікавить відповідь на питання, чи стане Янукович "політичним трупом" як це сталось з Ющенком? Тому аналізуйте, і робіть правильні висновки, політика стосується кожного, але потребує хоча б трішки аналітики від кожного.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.