Про Anyu i Manyu

08 лютого 2011, 18:27
Власник сторінки
я її люблю
0
598

Я вільна людина

Якось мій син приніс додому маленького пацючка. Дівчинку. Сказав, що підняв її зі сходів. Тепер я розумію, що тваринку йому дав хтось із друзів. Пацюченя він назвав Аня-Маня. Кілька днів вона бігала по квартирі вільно, але десь через тиждень довелось посадити її в клітку, бо Аня-Маня гризла все, що траплялось на шляху. 

Згодом виявилось, що у пацючки бійцівський характер. Якось вона відкусила коту носа, коли той спробував забрати у неї шматочок ковбаски. Після того кіт обходив клітку десятою дорогою. Вона прожила у нас майже три роки. Потім захворіла і померла. Після неї, пам'ятаючи Аню-Маню, ми взяли ще одного пацючка. Але він виявися  дуже тихим. Шарудів у своїй кілтці і навіть не пробував з неї вибратись, тоді як Аня-Маня різними правдами і неправдама примудрялася із неї визволитись. 

Свій нік я вибрала у пам'ять Ані-Мані.  Вона, як не дивно,  навчила мене не здаватись.

Мені подобається моя таємничість. Я не претендую на популярність.  Тому - мої вітання! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.