Державна судова адміністрація втілює інновації УКБС в судочинстві

19 травня 2011, 16:27
Власник сторінки
Экономист
0
771

На виконання рішення Спостережної Ради Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз” відбулася нарада керівництва УКБС та Державної Судової адміністрації України.

На заході було обговорено питання використання електронних комунікацій в процесі здійснення судочинства з метою подолання корупції та підвищення ефективності судових процедур.

Представники Державної судової адміністрації повідомили УКБС, що усі судді вже мають сертифіковані електронні підписи. Також, до серпня 2011 року планується додатково оснастить 403 місцевих суди локальними мережами, що дасть можливість надавати послуги в електронному режим.

За результатами наради прийнято рішення про утворення робочої групи на базі ДСА та УКБС у складі організаційної, техніко-технологічної та юридичної підгруп.

Вони розроблятимуть механізми електронізації усіх судових процесів та виконавчого провадження. Крім того, будуть підготовлені зміни до законодавства для забезпечення введення електронного судочинства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.