Діяльність УКБС сприяє системній консолідації

25 травня 2011, 07:31
Власник сторінки
Экономист
0
442

В рамках проведення Загальних Зборів Асоціації “Український Кредитно Банківський Союз” відбулися урочистості з нагоди Дня банківських працівників.

 У заході взяли участь керівники фінансово-кредитних установ, представники центральних органів державної влади: ВРУ, КМУ, НБУ, АМКУ, ДКЦПФРУ.

Почесними відзнаками оцінили досягнення УКБС центральні органи державної влади. Професіоналізм Асоціації та українських банкірів відзначено подяками та грамотами від Комітету ВРУ з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики, Комітету ВРУ з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, Національного банку України, Антимонопольного комітету України, Державної податкової адміністрації України та Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Представниками держорганів було підкреслено, що упродовж своєї діяльності УКБС демонструє стабільну, цілеспрямовану роботу, націленість на конкретний результат для вирішення проблем системного значення та протидію антиконкурентним загрозам. Було зазначено, що принципи діяльності УКБС та механізми консолідації учасників ринку допомагають адекватно реагувати на системні виклики.

Про ефективність функціонування УКБС свідчить той факт, що Асоціації “Український Кредитно Банківський Союз” має беззаперечну більшість нагород та відзнак від держорганів, по праву посідаючи перше місце серед організацій, які захищають учасників фінансового ринку України.

Під час проведення офіційної частини Загальних Зборів учасники визнали, що у 2010 році проведена значна та ефективна робота, спрямована на об’єднання банківської системи, удосконалення забезпечення банківської діяльності, захист прав та інтересів фінансово-кредитних установ.

,Такий комплексний підхід дозволив ефективно розв’язувати проблеми нормативно-правового забезпечення банківської діяльності та досягати високих результатів у нормотворчій діяльності.

  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.