УКБС посилив громадську присутність в АМКУ

03 жовтня 2011, 09:31
Власник сторінки
Экономист
0
510

За участі Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз” відбулося засідання Громадської ради (ГР) при Антимонопольному комітеті України.

 

Під час заходу обговорювалися організаційні питання щодо формування складу комітетів, призначення їх керівників, а також участь ГР у реалізації плану АМКУ. Так, враховуючи активну участь УКБС у забезпеченні дотримання антиконкурентного законодавства, представник Українського Кредитно-Банківського Союзу очолив Комітет з питань фінансових ринків та став членом Правового комітету.

Керівництво АМКУ зазначило, що основна увага Громадської ради при АМКУ буде приділена питанню захисту населення від недобросовісної реклами фінансових пірамід, що обіцяють надприбутки. Першочерговим завданням інституту громадського суспільства стане забезпечення прозорих, цивілізованих умов для для унеможливлення шахрайських схем та порушення конкуренційного законодавства.

Робота Громадської ради АМКУ є тим позитивним прикладом, який повинні перейняти всі інші міністерства та відомства України. Оскільки на сьогодні оперативно вирішено всі організаційні питання, тому ГР приступила до експертизи законодавчих та нормативних документів, які готуються АМКУ для вирішення нагальних галузевих проблем. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.