УКБС ВІТАЄ СТВОРЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ АСОЦІАЦІЇ БАНКІВ УКРАЇНИ

05 листопада 2011, 07:03
Власник сторінки
Экономист
0
972

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” підтримує створення нової банківської організації – Незалежної Асоціації банків України (НАБУ)


Представники банківської спільноти зазначили, що це об’єднання має усі перспективи щоб стати впливовим гравцем, серед тих установ, які захищатимуть інтереси банківського сектору України.
УКБС сподівається на збільшення врегульованих питань банківського сегменту пропорційно розширенню кола організацій, які захищатимуть учасників фінансового ринку.
Крім того, на сьогодні вкрай необхідна консолідація зусиль всіх банківських асоціацій для недопущення неправомірних рішень судових інстанцій та позбавлення банків забезпечення за іпотечними кредитами (рішення ВГСУ, яким “ВТБ банк” позбавлено права власності на нерухомість, примусове стягнену з групи “Target” в результаті непогашення кредиту).
“УКБС налаштований на подальшу плідну співпрацю та взаємодію з НАБУ в інформаційному та правовому полі України. Це дозволить більш ефективно та оперативно вирішувати актуальні проблем банківської галузі”, – зазначила Генеральний директор Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз” Галина Оліфер.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.