УКБС СПРИЯЄ ПОКРАЩЕННЮ ІМІДЖУ ФІНАНСОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ

10 серпня 2012, 14:23
Власник сторінки
Экономист
0

Асоціацією «Український Кредитно-Банківський Союз» (УКБС) у партнерстві з Видавничим домом «Україна-Бізнес» реалізовано проект

, направлений на посилення медіа-присутності банків України в міжнародному інформаційному просторі, формування позитивного іміджу фінансового ринку України та підвищення його інвестиційної привабливості.

В рамках цього проекту, УКБС взяв участь в укладенні «Альманаху фінансових послуг ’ 2012» - професійного видання, яке не має аналогів в Україні, та розповсюджується як в нашій державі, так і за кордоном.

На сторінках видання розміщено фахову інформацію про фінансові ринки України. Зокрема, поряд з державними фінансовими інституціями України, у альманасі презентовані банківські установи, що входять до складу УКБС, та надано детальну інформацію про їх діяльність, послуги, динаміку показників тощо.

Забезпечення професіоналів ринків та споживачів фінансових послуг достовірною інформацією про діяльність фінансових установ та послуги, які вони надають, сприятиме збільшенню прозорості фінансового ринку та підвищенню довіри до нього з боку населення.

На сьогодні надзвичайно важливо зберегти позитивну тенденцію поступового відновлення довіри населення до банківської системи, про що свідчить зростання обсягу депозитів фізичних осіб у банках (на 01.07.2012 за даними НБУ становили 258,26 млрд. грн. або +8,9%  порівняно з січнем поточного року).

Враховуючи, що альманах орієнтований на широку аудиторію, у тому числі міжнародну, він може стати ефективною платформою для підвищення іміджу банківської системи України як на внутрішньому, так і на міжнародному ринку.

«Презентація позитивних надбань банків у виданні сприятиме їх популяризації та розвитку партнерських відносин за кордоном, оскільки альманах буде презентовано також на різноманітних міжнародних фінансових форумах, - зазначила Генеральний директор Асоціації «Український Кредитно-Банківський Союз» Галина Оліфер.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.