УКБС ЗАКЛИКАЄ БАНКІВСЬКИЙ САМІТ ДО ОБ’ЄДАННЯ ФІНАНСОВИХ КІЛ УКРАЇНИ ТА РОСІЇ

05 вересня 2012, 16:13
Власник сторінки
Экономист
0
272

УКБС привітав організаторів, гостей та учасників Міжнародного банківського форуму

Асоціація „Український Кредитно-Банківський Союз” зазначає, що Міжнародний банківський форум „Банки Росії – ХХІ-е сторіччя”, який традиційно відбувається на початку вересня у курортному місті Сочі (Російська Федерація) трансформувався у  професійну платформу для співробітництва та обміну досвідом між банківськими експертами з Росії, ближнього та дальнього зарубіжжя.

Особливе історичне значення форуму полягає у тому, що 3 вересня 2004 року він об’єднав представників банківських асоціації з країн СНД та Центральної та Східної Європи у рамках Міжнародної Банківської Ради, до складу якої ввійшов УКБС.

„УКБС переконаний, що ділові та неформальні зустрічі під час форуму поглиблять міжнародні зв’язки і посилять взаємодію у міжнародній банківській спільноті. Об’єднання зусиль банківських кіл Росії та України дозволить напрацювати конструктивні пропозиції для вирішення нагальних проблем банківського сектору та розвитку міжнародного фінансового ринку”, –  зазначає Генеральний директор Асоціації „Український Кредитно-Банківський Союз” Галина Оліфер.

Довідково: 

Міжнародну Банківську Раду створено з метою координації банківських об’єднань для більш ефективного використання можливостей банківських установ в міждержавному економічному співробітництві.

УКБС є активним учасником Міжнародної банківської ради упродовж 8 років.

 До складу МБР, разом з УКБС, входять банківські асоціації з 11 країн, у т.ч.: Росії, Угорщини, Сербії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Азербайджану, Грузії, Таджикистану, Узбекистану.

Роль УКБС у налагодженні взаємодії зі впливовими міжнародними банківськими об’єднаннями  неодноразово була відмічена керівництвом Міжнародної банківської ради.

(детальніше про діяльність УКБС в рамках МБР у розділі “Організація” http://www.kbs.org.ua/index.php?get=13, підрозділі “Міжнародна банківська Рада”   http://www.kbs.org.ua/index.php?get=99)

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.