Новий рік в Умані

01 вересня 2020, 13:48
Власник сторінки
менеджер
0
121

Софіївка, хасиди, фонтани: з чим асоціюється Умань

Невелике, але затишне місто Умань розташоване у самому серці України, яке здавалося б не дуже відрізняється від інших міст, проте це зовсім не так. 

Умань вабить своєю архітектурою, парками, загадковістю. Адже Умань – місто, де на тебе чекають. Уманчани знають кожен куточок рідного міста, усі його переваги та недоліки. 

Так з чим асоціюється Умань?

Перша асоціація — від Києва Умань розташована на пів дорозі до Одеси.

 Друга асоціація — дендропарк. Чарівна "Софіївка", яка милує око, навіює кохання, різні історії, байки і навіть містику. На ту красу завжди хочеться дивитися і повертатися в чудовий парк.

 Ну і третя асоціація — вереснева навала євреїв-паломників, які їдуть сюди з усіх куточків світу на могилу цадика Нахмана, свого духовного вождя відмічати ідуйський Новий рік.

Отже, наразі в Умані Новий рік. У кого є бажання воно може здійснитися, якщо його озвучить еврей-паломник, або ви в чудовому гроті містичного, казкового дендропарку.

Будьте терплячі до інших і шануйте себе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Умань Софиевка Парк,Умань,хасиды
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.