Вражаючі новинки книг у жанрі non-fiction 2020

11 січня 2020, 13:48
Власник сторінки
0
72
Вражаючі новинки книг у жанрі non-fiction 2020
фото з відкритих джерел

Що готують українські видавництва на наступній рік? До вашої уваги перекладні non-fiction бестселери, що вражають читачів по всьому світі й на які, затамувавши подих, очікує український читач.


Тімур Ворона. «Бізнес на здоровому глузді. 50 ідей, як домогтися свого»

Дмитро Дубілет — один із наймедійніших, позитивних і ефективних підприємців країни. Книга «Бізнес на здоровому глузді. 50 ідей, як домогтися свого», яку становлять 10 розділів, заснованих на особистому досвіді Дмитра, розповідає про практичні речі та про те, що надихає: про розробку бізнес-ідей, створення команди, маркетинг, продажі, а також 50 ідей, як утілити в життя принципи Дмитра і домогтися свого.

Марк Рендольф. «Netflix. Ця ідея ніколи не спрацює» ( пер. з англійської Олександра Асташова)

Netflix – одна з найпопулярніших стримінгових платформ нашого часу. Вона вже наробила галасу в Голівуді, змінила сферу IT-технологій і вивела медіаіндустрію на новий рівень. Марк Рендольф згадує всі ті перепони, які стали на заваді стартапу. Ця книга містить корисні поради успішного підприємця, як  перетворити перспективну ідею на прибутковий бізнес, перестати нарешті чекати на осяяння й почати грати на випередження.



Джулі Чжо. «Становлення менеджера» ( пер.з англійської Тетяна Микитюк)

Від виконавця до керівника лише один крок. І ось нарешті — ти менеджер! Нові виклики, складні завдання та значні перспективи. Усі дивляться на тебе. Від тебе очікують чітких та ефективних рішень. Колеги вважають, що ти маєш відповіді на всі складні запитання. А якщо це не так? І ти не знаєш що робити... Відкривай книгу «Становлення менеджера».  Дослухаючись до дієвих і практичних порад від авторки книги Джулі Чжо, провідного менеджера і розробника дизайну продуктів компанії Facebook, уже незабаром ти зрозумієш: як побудувати ефективні стосунки з керівництвом; як підійти до ухвалення відповідальних рішень; як діяти, коли все йде не так. Кар’єра успішного топ-менеджера у твоїх руках!



Кеті О'Ніл. «BIG DATA. Зброя математичного знищення. Як великі дані збільшують нерівність і загрожують демократії» ( пер. з англійської Ольга Калініна)

Ми живемо в епоху алгоритмів. Рішення, які впливають на наше життя, дедалі частіше ухвалюють не люди, бо їх визначають математичні моделі. Це має забезпечити справедливість рішень, позаяк кожного судять за одними й тими самими правилами, і упередженість зводять нанівець. Проте Кейт О’Ніл розкриває в книзі інший бік Big Data і математичних алгоритмів ухвалення рішень. Моделі, які застосовують нині, є непрозорими, нерегульованими й беззаперечними, навіть коли явно помиляються. Вони здатні посилювати дискримінацію. Приміром, бідний студент не може отримати позику, позаяк модель кредитування вважає його занадто ризикованим (з огляду на його поштовий індекс), тим самим його позбавляють можливості здобути гарну освіту, яка може витягнути його з бідності. Математичні моделі допомагають сильнішим, натомість карають слабких, створюючи «токсичний коктейль для демократії». Ласкаво просимо на темний бік Big Data.


Ґері Чепмен, Пол Вайт. «5 мов вдячності у професійних стосунках. Мистецтво мотивації словом» ( пер. з англійської Тетяна Микитюк)

Ви колись почувалися напруженими й недооціненими на роботі? Можливо, вам здається, що підлеглі або колеги не вважають себе важливою часткою компанії? Ви не розумієте, чому підвищення зарплатні більше не мотивує? Тоді ця книжка для вас. Попередня робота доктора Ґері Чепмена «5 мов любові» допомогла мільйонам людей у всьому світі розібратися з любовними стосунками та шлюбами. Тепер Чепмен разом із доктором Полом Вайтом розповідає про 5 мов вдячності у професійних стосунках. Ця книга покликана підвищити мотивацію працівників і створити таку атмосферу в компанії, з якої їм не захочеться йти. І все це без великих грошових витрат.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: книги ,новинки,Топ-5,издательства,література,українська література,читати,Дмитрий Дубилет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.