Юліко: пташка української сцени

20 серпня 2019, 18:04
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
9

Для кожного артиста пошук унікального образу – це універсальний ключ до серця аудиторії, те важливе, що запам’ятовується та вгадується з першої ноти.

Знайти такий образ -надзвичайна вдача та тяжкий щоденний труд одночасно.

Прокинутись знаменитим після прем’єри – мрія для кожного, хто марить підкоренням сцени, особливо світових масштабів. Але як не існує універсальних смаків, так і не існує універсального рецепту як з першого виступу потрапити до топ чартів.
“Мова, яку чуєш з дитинства, яка розкриває для тебе світ, на мою думку, найяскравіший контент. Для мене – українська рідна та сучасна, найкращий інструмент, щоб передати сильні емоції та переживання” – розповідає співачка.
“Поєднання фольку і танцювального біту – досить розповсюджений прийом, і ми розуміючи це, зробили ставку на щирість. Було відкинуто безліч версій аранжування, доки ми не знайшли ту, яка була найпереконливішою, де вокал був драматичним та чуттєвим. Це моя власна концепція, як саундпродюсер вважаю, що тільки драматичне виконання та глибоке осмислення музичного матеріалу – основа неповторного образу виконавця, те, що не відпускає та заставляє поставити трек на репіт” – Роман Гостило автор аранжування та саунд- продюсер Юліко про прем’єру пісні “Пташечка”.
Дебютний трек Юліко “Пташечка”

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.