Як Дора знайшла ще одне «Золоте місто» і не зникла безвісти…

13 серпня 2019, 12:57
Власник сторінки
духовный рост
0
19

Як думаєте, що буде, якщо поєднати молодіжну комедію про старшу школу та пригодницьке фентезі в стилі Індіани Джонс, та ще й додати в стрічку парочку анімаційних персонажів?

Вгадали – вийде новий захоплюючий фільм від Парамаунт «Дора і загублене місто», який виходить на українські екрани з 15 серпня.

Хто тільки не шукав легендарні  золоті  міста прадавніх індіанців -  Ельдорадо, Сібола або Пайтіті – від справжніх історичних персонажів, починаючи з конкістадорів Кортеса та Орельяни до кіно-героїв Гаррісона Форда, Ніколаса Кейджа та Роберта Паттінсона.

Нарешті, свій шанс віднайтися юрбою підлітків отримала й міфічна Парапата – легендарне місто, заховане в джунглях Перу прадавніми інками, що охороняється безжалісними містичними охоронцями.

В головній ролі свіжоспечена зірка Голлівуду,  чарівна й дотепна Ізабела Монер, яка своєю харизмою і енергією на всьому протязі заряджає дійство.

Вражає й допоміжний акторський склад. Тут вам і веселун Майкл Пенья, знаменита Єва Лонгорія, і  Еухеніо Дербес у ролі хитрого злодія і шукача скарбів, що підманув дітей та з їх допомогою дістався до загубленого міста.

Особливості і незвичності сюжету додають і два мультяшних герої-антагоністи – посіпака авантюристів, хитрий, але невдачливий лис на прізвисько Шахрай, якого зіграв знаменитий Бенісіо дель Торо, та улюбленець Дори, винахідливе і кмітливе мавпеня на ім’я Чобіток у виконанні несподіваного та нев’янучого Денні Трехо.

Описувати всі пригоди, кумедні епізоди, веселі сценки й жарти не в моєму стилі. Отже, відсилаю вас до кінотеатрів дивитися фільм власними очима. «Дора і загублене місто» – якісне сімейне кіно, яке захоплює від початку та веселить і вражає до самого кінця.

Приємного вам перегляду!)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.