Відкриття персональної виставки української художниці Оксани Фурса

09 липня 2018, 17:06
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
20
Відкриття персональної виставки української художниці Оксани Фурса

11 липня в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній» відкривається персональна виставка української художниці Оксани Фурса.

Роботи Оксани Фурса – справжня ода світу фантазії, радості, сонця, та добра. Світло, що ледь помітно ллється з полотен художниці-зачаровує, та занурює у світ   постійного очікування дива, чарівного світу- абсолютно вільного від умовностей та матеріального спрямування сьогодення.

Мета виставки – представити чернігівцям, гостям міста, та іноземним делегаціям яскравий світ видатної людини-творця, володарки неповторного авторського стилю та почерку,  наповнену світлом та позитивом творчість самобутньої української перлини живопису фольк-арт – Оксану Фурса, яка є яскравим представником сучасного  мистецтва України. Основний посил експозиції – світ добра, переплетення народних уявлень та казкових мрій, якими щедро наповнена українська етника, через бачення сучасного мистецтва. Особливим емоційним акцентом, на думку організаторів стане особисте спілкування в рамках відкриття експозиції. Автор щиро запрошує гостей, представників медіа та поціновувачів прийти і долучитись до «світу добра», відтвореного на виставці художниці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.