Ван Гогу навіть і не мріялось

18 травня 2017, 17:48
Власник сторінки
Журналист
0
28
Ван Гогу навіть і не мріялось

Якщо вам назустріч йде молода людина, у якої одяг забризканий фарбою, це ще не означає, що вона така неохайна, можливо, сьогодні «так модно».

Якщо вам назустріч йде молода людина, у якої одяг забризканий фарбою, це ще не означає, що вона така неохайна, можливо, сьогодні «так модно».


"Urban style" - дослівно це перекладається як «вулична мода» - феномен, який поступово наповнює вулиці міст України. Цей стиль запустили в своє середовище голлівудські зірки, які прагнули виглядати добре, стильно і, головне, незвично, при цьому відчувати себе в цьому одязі комфортно. Таким чином, вуличний стиль - це поєднання класики і зручного мінімалізму. У мегаполісах люди все частіше вдаються до вуличної моди, так як вона дозволяє з самого ранку вибрати свій образ відповідно до власного розпорядку доби.


Не дивлячись на те, що «вуличний модний стиль» прийшов до нас із заходу, український "Urban style», на відміну від західних модних тенденцій, які заглибились в однобарвну геометрію і ігнорують яскраві кольорові рішення і візерунки, як раз навпаки, акцентує на національних мотивах, візерунках і символіці. 


Саме до українського "Urban style" відносяться футболки, світшоти, худи з етнічними принтами, які, до речі, прийшли до нас з культурної столиці України - Львова. Саме звідти пішла мода на поєднання вишиванок і класичних ділових костюмів, стильних елементів в одязі в поєднанні з футболками з принтами у вигляді традиційних українських художніх візерунків. 
І якщо старше покоління українців віддає перевагу класичним вишиванкам, то молодь активно переходить на українську символіку в більш сучасному вигляді. Новий молодіжний патріотичний рух підхоплюють і українські виробники.

Мода на дрес-код в вигляді «Urban style» почала поступово охоплювати український бізнес. Тепер на зустрічі і офіційні заходи іноді більш доречно одягнути футболку з ексклюзивним малюнком, ніж піджак і краватку ... тим більше, адже на дворі вже ... ну «майже літо»!
Як то кажуть – сподіваємось….

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: мода,вишиванка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.