Гурт BAndurbaND відзначив своє десятиріччя концертом в "Jazzter" ФОТО та ВІДЕО

04 грудня 2015, 07:28
Власник сторінки
0
76
Гурт BAndurbaND відзначив своє десятиріччя концертом в  Jazzter  ФОТО та ВІДЕО
"Дике поле", - нова, вражаюча пісня гурту ТаРута...

Справжнім подарунком, не тільки для господарі вечора, але й для патріотів Харкова стала презентація гуртом ТаРута своєї нової пісні «Дике поле» і у статті е дивовижне відео презентації.

Всупереч негоді, вечір Середи в Харкові видався по справжньому спекотним, у відомому клубі "Jazzter" дійсно яблуку ніде було впасти, і це аж ніяк не метафора. Гурт BAndurbaND, відома як шанувальникам українських народних пісень у сучасній обробці, так і поціновувачам позитивного етно-хопу з рок-домішками в цілому відзначила своє десятиріччя

«Бандурбенд виник в результаті експериментів з українською народною музикою і піснями, але наразі має широкий список композицій авторського виконання. Кожна пісня колективу спокута іронією, позитивним настроєм і професійно-драйвовим виконанням. Щирі емоції, якими донесхочу насичена творчість музикантів, б’ють фонтаном на живих виступах, створюючи теплу і затишну домашню атмосферу» - повідомляється на сторінці гурту в соціальній мережі ВКонтакте.

«Для нас є дуже важливим розвиток Української мови і культури в нашому місті, особливо в такий вкрай важкий для нашої батьківщини час» - повідомив присутній, поряд з іншими патріотами на заході голова обласної організації "Правий Сектор Харківщини" Андрій Санін: «Харків в черговий раз з успіхом продемонстрував сьогодні, що в культурному плані він, - українське місто. І судячи з ентузіазму в очах молодих артистів і співаків не зупиниться на досягнутих мистецьких здобутках».

Та справжнім подарунком, не тільки для господарі вечора, але й для патріотів нашого міста стала презентація гуртом ТаРута Своєї нової пісні «Дике поле» (Червоно-чорний стяг), присвячений бійцям добровольчих батальйонів, та, зокрема восьмому батальйону Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора», -«Аратта»  

Автором слів є один з таких сучасних героїв, доброволець, боєць ДУК ПС Юрко Вовкогон, що у цивільному житті був журналістом, організатором фестивалів і поетом. Запис пісні відбувався на студії "Studijofonas" у литовському місті Клайпеда, а зведенням займався українець Макс Топчій, відомий у музичній спільноті по роботі з гуртом Бумбокс. Незабаром «TaRuta» презентує і нове відео на цю пісню, у зйомках якого брали участь «фаєрщики» козацького театру вогню "Полум’я віків» з Вінниці. Прем’єра виднограю запланована попередньо на День української армії, 6 грудня.

Крім фотоальбому події, DARKHUNTER в свою чергу представляє Вашій увазі презентацію пісні, з ексклюзивним відео добровольчого батальйону «Аратта»...



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Харків,Тарута,новая,пісня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.