Бучинську судитимуть

05 липня 2014, 01:00
Власник сторінки
0
78
Бучинську судитимуть

Наталія Бучинська видає пісню "Як у нас на Україні" Катерини Бужинської за свою? На це питання артистки шукатимуть відповідь у суді!

Менеджмент Народної артистки України Наталії Бучинської поширює інформацію про дуетну роботу із Заслуженою артисткою України Катериною Бужинською та анонсує прем’єру відео кліпу на пісню «Дві планети» Ніколо. У свою чергу прес-служба Катерини Бужинської, як і сама артистка категорично заперечують факт співпраці.

«Ми не давали згоди на даний дует і обурені такими публічними заявами представників співачки Наталії Бучинської. У ході останніх подій, а саме публікації матеріалів про підтримку Бучинською (виступ Наталії Бучинської на сцені Антимайдану) ворогуючої сторони, тих людей, котрі були проти народу та згодом використали усі  методи боротьби і знищення мешканців міста Києва та інших міст, ми категорично проти будь-якої співпраці, — повідомляє PR-менеджер Катерини Бужинської Юлія Толкачова. - І нічого не змінює той факт, що представники Наталії Бучинської говорять про виступ на концерті із гаслом «Збудуємо Європу в Україні», а не на Антимайдані. На той момент стався розкол, і концерт був організований представниками влади, яка довела країну до війни. Ми не приховуємо, що й Катерині надходила пропозиція виступити на цьому концерті, але ми відразу ж відмовилися, які б гроші не пропонували. Ми з народом, ми за народ, а любов до Батьківщини і народу не продається і не купується».

«Цього не може бути! Для мене важливі, перш за все, людські якості, я не співпрацюю і не підтримую дружбу та будь-яких зв’язків з тими, хто зраджує і продається.  Я ціную своїх прихильників, які зі мною протягом 16-ти років. Я з гордістю представляла і надалі представлятиму нашу країну на міжнародній арені, різних конкурсах та фестивалях. Завжди відстоюю право виконувати пісні лише рідною українською мовою.  Я задоволена, що в своєму арсеналі маю пісні, які наділені духом патріотизму: «Як у нас на Україні», «Свята Україна», «Київська Русь», «Україна - це ми!», «Люблю я Україну» та інші. Головне завжди залишатися людиною та патріотом, – з гордістю заявляє Катерина Бужинська».

Співачка готується позиватися до суду, через поширення недостовірної інформації, про це заявила на власній сторінці у соціальній мережі. Та це не єдиний привід судитися, нещодавно газета «Комсомольська правда в Україні» опублікувала інформацію, нібито Наталія Бучинська виконує популярну у народі пісню «Як у нас на Україні», на яку авторське право належить Бужинській.

Можливо це помилка редакції або ж Бучинська видає пісню за свою? На це питання артистки шукатимуть відповідь у суді!

Нагадаємо, що на ім’я Президента України надійшла заява з вимогою перевірити законність присвоєння звання Народної артистки України Наталії Бучинській.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.