Поверніть Поплавка!

03 липня 2014, 12:01
Власник сторінки
0
87
Поверніть Поплавка!
Михайло Поплавський зніма...новий клип!

Михайло Поплавський - це феномен українського шоу-бізнесу! Він заполонив ефір українського медіа простору, а Аллу Пугачову та Філіпа Кіркорова, навіть, шокував шаленим успіхом.

Михайло Поплавський - це феномен українського шоу-бізнесу! Він заполонив ефір українського медіа простору, а Аллу Пугачову та Філіпа Кіркорова, навіть, шокував шаленим успіхом, про що вони зізналися у одному зі своїх інтерв’ю. Поплавський носій української пісні. Створив шоу проекти, які дають можливість українській пісні звучати в ефірі, а вітчизняним артистам виступати безкоштовно на телебаченні! «Перший національний», мабуть, єдиний канал в Україні, що транслює фольклорні та сучасні українські пісні

Михайло Михайлович, народ з Вами! Реанімуйте проекти, забезпечте виконання вимог НТКУ до якості контенту та повертайтеся! Ви надаєте унікальну можливість українській пісні лунати в медіа України та світу! Завдяки  Вашим проектам є можливість жити та розвиватися українській пісні, культурі, мистецтву, традиціям та хореографії! Ви виховуєте не лише у студентів, а й в усіх українців патріотичність та любов до усього рідного! Ваші заслуги не буду перераховувати, про них знають усі!

Шкода, що Михайло Поплавський майже зник із ефіру! Нове керівництво НТКУ не влаштувала якість проектів та прийняли рішення про відмову в трансляції! Питання до керівництва НТКУ,  а власне глядачів влаштовує якість контенту власного виробництва компанії? Особисто мене не влаштовує! Глядачів запитали про це? Раджу керівництву НТКУ дослухатися до думки свого глядача та не нехтувати нею! Не було б глядачів, не було б і НТКУ… Поверніть Поплавка!

Поплавський транслював власні проекти у ефірі НТКУ, яка утримується за рахунок платників податків, і давайте, народ буде вирішувати чи буде народний улюбленець в ефірі або ні? За роки трансляцій проектів у Поплавського уже є своя аудиторія, свій фан клуб. Хтось дивиться, бо любить його творчість, а хтось – просто посміятися, бо створили співочому ректору народний кумедний образ! Факт є факт – народ з Міх Міхом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.