Наталії Бучинській «намутили» мандат депутата

30 червня 2014, 23:45
Власник сторінки
0
78
Наталії Бучинській «намутили» мандат депутата
Бучинська під час виступу у Херсоні

Історія не проста, здається, мандат або купила, або подарували друзі і прихильники.

Не вщухає скандал навколо Народної артистки України, майора міліції, благодійниці, приватної підприємниці, і навіть,  депутатки Наталії Бучинської. Останній факт дуже здивував, депутатом якої ради? Історія не проста, здається, мандат або купила, або подарували друзі і прихильники.

Могла б бути поруч з Повалій, але в лавах Партії Регіонів 16-й номер виявився для співачки нещасливим. Та Партія своїх на призволяще не кидає. Думали-гадали, крутили-вертіли , а вихід з кепської ситуації таки знайшли. Відкликали іншого депутата аби звільнити крісло для пані Наталії! Навіть, є документальні підтвердження! Одним словом мандат намутили ще у 2010 році. Подейкують, що депутат з неї ніякий, бо не відвідувала сесії, а є ще варіант, що співачку підставили! Можливо, вона й не знає, що є депутатом від Української Народної Партії  у Василькові. Думаю, у цьому випадку Бучинська сказала б, що то все розмови від заздрісних людей!

Це сьогодні Наталія Любомирівна поважна пані, а одразу після переїзду до Києва розпочалась темна смуга у житі, довелося жити у гуртожитку, але це стало в злітною смугою… Врешті розпочалися золоті часи, як мана небесна посипалися звання, концерти та подарунки… Тільки уявіть собі, за перемогу на «Пісенному вернісажі», той самий міністр МВС Микола Білокінь подарував ключі від квартири за державні кошти. Як зазначає сама артистка, давали не за стрільбу, а за музичні заслуги. Скільки звичайній людині треба працювати, аби купити власне житло? Роками… До речі, перший гонорар був 15 гривень, а нині сягає по 5-7 000 у. о.

Власне чоловічої уваги Бучиньскій завжди вистачає, не дарма ж у минулому році потрапила до списку гарему президента, у якому лише обрані жінки відзначали свято 8 березня у компанії самого Януковича. Та й сама не держить у таємниці, що ще з 13-ти років зустрічалася з кількома хлопцями на порядок старшими від себе. Мабуть, ще у юному віці шукала татуся, як це модно нині говорити. У репертуарі не вистачає нової пісні «Я кохаю депутата!», яка без сумніву стала б хітом.

Ворогів у співачки забагато, про що свідчить остання світлина у її офіційній групі у соціальній мережі та напис «Я співаю дзвінко, бо я - українка, хто мене не любить, тих мені шкода!». Ситуація у країні не стабільна і всяке буває. Пригадайте лишень, що трапилося з Віктором Ющенком під час Помаранчевої революції. Після цього випадку Янукович злякався хімії, та замовив за народні гроші цілу лабораторію, намагається не відставати у цьому плані і Бучинська. Її простота вражає, овочі до столу вирощує на власному городі, а те чого немає  отримує від родичів з Тернопільщини в продуктових пайках.

Не кожна зірка може похвалитися численними благодійними концертами, а от Бучинська заявляє про їх рекордно велику кількість, понад півтисячі. Це підтверджується Орденом за благодійність! Не є таємницею, що більшість благодійних концертів, це просто піар-хід публічних персон, хотілось би вірити, що від щирого серця! Артистка дарує щастя та батьківське тепло обездоленим діткам, у той час коли рідна донька позбавлена цього, бо перебуває на виховані у бабусі. Коли батьки артисти, то по своєму у дітей не легке життя та дитинство.

Наталія Бучинська разом з Олександром Морозом (автор слів) розважають людей з нетрадиційною орієнтацією у столичному гей клубі. Зі слів артистки, частенько крутять пісню «Первая любовь», а концерти у цьому закладі проходять з аншлагом. Справжній гімн коханню від справжньої гей-ікони!

Співачка зізнається у одному із своїх інтерв’ю, що полюбляє гастролювати Росією, кожен виступ закінчує піснею «Моя Україна», яку люди співають стоячи разом з артисткою. Це у Росії вдалі гастролі, а от в Україні після виступу на АнтиМайдані доводиться масово скасовувати концерти. Бучинська, вважає, що  ця пісня стала справжнім народним гімном, а ще закидають, що хіт може претендувати на офіційний гімн держави.

Попри все, обурені українці звернулися до Генеральної прокуратури України з проханням перевірити правомірність надання державних почестей пані Бучинській, а Президента Порошенка - просять позбавити її звань. Ю. Рибчинський, М. Поплавський та О. Мороз  – неодноразово відстоювали права артистки, а нині співачка сама готова захищатися в суді та спростовує участь у антимайдані!

А що спростовувати? Ось факти… концерт за регіоналів був? Був! На сцені виступали проти ЄвроМайдану? Виступали! А на другий день ще й жорстоко розігнали беззахисних студентів! Поки активістів ЄвроМайдану косив режим Януковича, Бучинська косила бабло продовжуючи гастролювати країною! Є кадри з концерту до дня місцевого самоврядування у Херсоні. Артистка полюбляє вихваляти депутатів, а ті готові за це платити чималі гроші. Таких артистів, дуже багато на нашій естраді, і усі ладні агітувати за будь-кого, аби отримати свій кусок хліба та не втратити зв’язки та годівничку!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.