Вплив на ситуацію в Грузії

03 вересня 2017, 13:26
Власник сторінки
0
203
Вплив на ситуацію в Грузії

Інформація свідчить про спроби провокування Саакашвілі масових заворушень в Тбілісі після програшу його партії на виборах, в результаті яких були постраждалі.

При чому заступний міністра юстиції України Гія Гецадзе на сторінці в фейсбуці на грузинській мові запросив одного з організаторів масових заворушень в Тбілісі до України, пообіцявши йому оплату переїзду та мешкання.

(джерело - NZS_Gej_Gruziya_[Z]_(14_10_16)_[01-48])


Інформація щодо діяльності Саакашвілі під час правління в Грузії наслідком чого стала втрата 20% території Грузії та згубний вплив на Україну, який буде реальний в разі отримання влади Саакашвілі в Одесі. Дискредитація діяльності громадянами Одеси роботи Саакашвілі на посту губернатора.

(джерело -SAAKSHVILI_ULTIMATum__120416)

Саакашвілі в прямому ефірі телеканалу “Рустави 2” сказав, що планує вернутися на Батьківщину. Громадяни Грузії вражені наглістю Саакашвілі та виражають недовіру кандидату. Відбулась сутичка між представниками Саакашвілі та населенням Корсхелі, в ході муніципальних виборів. Коментарі грузинських громадян стосовно бездіяльності на Батьківщині та розкраданні держмайна.

(джерело- SAAKSHVILI_VIBOR_250516_)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.