Афера НКРЕКП "на паузі"

04 серпня 2017, 14:54
Власник сторінки
0
183
Афера НКРЕКП  на паузі

2-га серія афери з "абонплатою за газовий лічильник" поставлена на паузу. НКРЕКП сьогодні не наважився на "одобрямс", адже суспільний резонанс величезний.

І Олег Ляшко пообіцяв, що ми не допустимо реінкарнації цього абсурду.


1) ЦЕ АБСУРД - ПЛАТИТИ ЗА ТЕ, ЧОГО НЕ СПОЖИВАЄШ. Неважливо користуєшся газом чи ні – плати абонплату, виходячи з потужності лічильника. Люди взагалі на дрова перейшли в селах (назад в 90-ті!), а їх змушують платити навіть якщо не споживаєш газ.


2) ВИТРАТИ НАСЕЛЕННЯ ДЛЯ БАГАТЬОХ ЗРОСТУТЬ В РАЗИ. Але на скільки для якої категорії ще не відомо. Адже НКРЕКП планує затверджувати тариф по кожному облгазу окремо. І тут вже до «бабки не ходи» - як домовляться олігархи з регулятором стільки й платити українцям.


3) КОШТИ ПІДУТЬ ОЛІГАРХАМ – приватним монополістам. При цьому скільки вони захочить заробити на цій "абонплаті" невідомо. Адже планова виручка по кожному облгазу буде встановлюватись НКРЕКП в ручному режимі. Понад 70% газових мереж контролює Фірташ.


4) НИЩЕННЯ СЕЛА, де люди за свої кошти провели газ, передали мережі на баланс облгазам, а сьогодні їх змушують платити якусь “абонплату” цим газовим монополістам.


5) ЦЕ НОВА АФЕРА ВЛАДИ і годівниця для олігархів за рахунок населення, як Німецький хаб+ по газу, як і Ротердам+ по вугіллю, як афера з новою питомою вартістю нестандартного приєднання до електромереж для промисловості, будівництва та альтернативної енергетики.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НКРЕ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.