Україна має провести нотифікацію щодо "металургійного закону"

25 травня 2017, 17:49
Власник сторінки
0
60
Україна має провести нотифікацію щодо  металургійного закону

Уряд має працювати на промисловість, а торгівельна дипломатія - на інтереси українського виробництва та економіки!

Офіційно звернувся до Прем'єр-міністра України Volodymyr Groysman з пропозицією дати доручення профільним ЦОВВ офіційно поінформувати СОТ та країни - члени COT про наміри України продовжити термін дії вивізного мита на брухт чорних металів на рівні 30 євро/т на 2 роки та провести відповідні консультації. Така нотифікація є дуже важливою, щоб ми не стикнулися з непорозумінням з боку наших шановних іноземних партнерів.

Нагадаю, що минулого тижня Комітет Верховної Ради з питань промислової п

олітики та підприємництва рекомендував Верховній Раді прийняти в цілому ініційований нами з Олег Ляшко та однодумцями законопроект №6382 про продовження на 2 роки дії "металургійного закону" (збереження підвищеного до 30 євро/т мита на експорт металобрухту). Сьогодні парламент включив цю законодавчу ініціативу до порядку денного 260ма голосами. Наступного сесійного тижня за наполяганням Комітет Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва та фракції РПЛ цей законопроект планується до розгляду у сесійній залі ВР.


https://www.facebook.com/vhalasiuk/posts/1561398720571855Джерело: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://ua.censor.net.ua/b6096


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.