Хто забезпечив беззаперечну перемогу Ю. Вілкула у Кривому Розі.

28 березня 2016, 17:35
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
1
70739
Легалізація кримінального авторитета Тайсона, депутата ПР - Миколи Колесника - Соболєвим, Парасюком і Семенченком.

ТОП-персони, які доклали чимало зусиль, щоб людина "сім'ї" і "сімейки" отримала абсолютну владу у металургійно-залізорудному гіганті.

Самопоміч ще минулого року, прийняла до своїх лав – росіянку з партії Н. Королевської, відому українофобку Ірину Туровську. У Самопомочі знали її біографію, знали її походеньки, бо все це є публічним і загальнодоступним. Тож рішення було свідомим.

Туровська відома своїм рейдерством і практичним розвалом Ліги Підприємців Кривого Рогу – патріотичної організації міста, яка завжди боролася проти вілкулівських схем, та відстоювала права підприємців.

Туровська зробила все можливе, щоб на минулих Виборах кандидат Ю. Милобог програв Вілкулу. Точніше – абсолютно нічого не робила, тобто – абсолютний саботаж у справі розкрутки-піару кандидата.

Але сталося не так як гадалося – ми проголосували не стільки за Милобога, скільки – проти Вілкула. Ю. Милобог - ніяких темних плям у своїй біографії не мав, тож був гідною і абсолютно реальною альтернативою Вілкулу.

УКРОП – голова криворізького осередку УКРОП – екс-депутат партії регіонів, близький до Вілкула кримінальний авторитет, самопроголошений комбат -  Микола Колесник. Він зробив все можливе, щоб застабілізувати свого господаря, представника сім'ї – Вілкула.

Допомогли і парламентські "слуги народу".

Народні депутати Єгор Соболєв, Семенченко та Парасюк, не захотіли провести депутатські розслідування корупційних дій Ю. Вілкула. І це при тому, що Є. Соболев, є   головою парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції.  Депутати - Соболєв, Парасюк та Гришин-Семенченко, свідомо обрали не простий - логічний і закономірний шлях позбавлення міста Кривий Ріг  регіоналівсько-вілкулівської окупації. Вони оголосили про фальсифікації на виборах.

Анти-інтелектуальний патріот Парасюк та недалеко відстрибнувший Гришин-Семенченко, могли і не знати про те, що вони підтримують таких як Туровська та головного антимайданівця, депутата ПР та генерального постачальника тітушні для Вілкулів – Миколу Колесника (Тайсона).

А от Єгор Соболєв – знав. Єгор продвинутий, грамотний і прискіпливий до інформації та персоналій. Тим більш, що я особисто на його сторінці це викладав у коментарях, за що він мене миттєво заБАНив.

 До речі - за ці так звані "фальсифікації", ніхто з рештою не був покараний. Той же Соболєв на своїй сторінці, практично сам визнав, що ніяких фальсифікацій не було. Які "домалювання голосів", якщо Вілкул на позачергових – ініційованих ним же Соболєвим, виборах - набрав у три рази більше голосів?!

Ну і щоб раптом не було електоральних несподіванок, запустили ще таку собі нікому не відому, абсолютно некомунікабельну вічну кандидатку – Світлану Сову. Вона давня, ще з 90-х років подруга і колега Миколи Колесника. Тож – суто технічна персона на виборах.

Ну щоб вже зовсім ніяких несподіванок, щоб про всяк випадок раптом кандидат від ВО Свободи не отримав позитивний результат і не потрапив на другий тер, Микола Тайсон-Колесник запустив провокацію проти націоналістів. Переглянути можна тут


/Вся інформація наведена вище - взята з офіційних джерел і є загальнодоступною для всіх користувачів інтернет/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.