Що незмінно спільного між Україною і росією.

23 березня 2016, 12:44
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
0
18286

Насправді по деяких глобальних параметрах, ми близнюки. Це спільне є визначальне в усіх галузях і геополітичних напрямках для нас обох. Якщо ми знищимо одну половинку цього спільного – ми вільні.

1.    Мафіозно-олігархічна з неофеодальними елементами вертикаль влади.

Змінюються президенти, уряди, політичні партії і самі політ-персони. А от олігархи – стабільно не змінні. Саме вони нав'язують суспільству своїх політ-маріонеток. Саме через постійної величини – олігархів, ми стабільно деградуємо у порівнянні з цивілізованим світом.

2.    Тотальна корупція в усіх сферах і галузях. Корупція як ментальність. Корупція як система взаємовідносин між всіма гілками влади і пересічними. Саме мафіозі-олігархи побудували цю корупційну вертикаль, яка несе їм прибутки і зберігає тотальний вплив на все і вся.

3.    Олігархічно-мафіозними босами, створені умови абсолютної безальтернативної приреченості населення у політичному виборі.

Будь який альтернативний, не з системи політичний лідер, який набирає популярність – знищується. В. Чорновіл, Б. Нємцов… та інші.

4.    Абсолютно підконтрольні  всі ЗМІ, де політику визначає власник. В Україні правда не так зухвало і топорно як в росії, але що є то є. Навіть інтернет вже окупований олігархічними тролями-клікушами, псевдо-блогерами, штучно розкрученими авторитетами. Як приклад: будь яка альтернативна думка більш-менш популярного користувача соц мереж – в росії викликають на профілактику до ФСБ, і Україні просто блокують акаунт (обидва приклади – з реального життя).

 

Але ми різні як народи і між нами майже нічого спільного окрім радянського періоду.

Між нами українцями і росіянами – еволюційно-цивілізаційна прірва.

Високопоставлені західні політики, дали нам чіткий рецепт: "деолігархізація".

Щезнуть мафіозі-олігархи, війна росії проти України втратить сенс для тієї ж росії.

Позбувшись мафіозі-олігархів, Україна зламає стрижень на якому тримається вся корупційна державна махіна.

На останок. Українські і російські олігархи, майже ізгої для західної еліти. Їх терплять лише за їхні гроші. Українська мафіозно-олігархічна гідра, завжди буде тягнутися до собі подібних – російських мафіозі. Бо "свій до свого по своє". Між російськими і українськими олігархами, вже давно не тільки бізнесові зв'язки. Вони друзі і навіть часто пов'язані родинно.

Ця мафіозно-олігархічна пуповина між Україною і росією,  як трос – який нас українців міцно прив'язує до росії. Переріжемо пуповину – ми вільні.   

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.