Незвідане кличе...

20 квітня 2014, 18:48
Власник сторінки
Народний депутат України 2-4 скликань
0
44

Пізнаваймо!



   Так, так, незвідане нас заворожує, кличе і змушує пришвидшено битися ті серця, які справді є неспокійними, небайдужими та відкритими до пізнання нового.

   Саме завдяки таким серцям людство прагнуло збагнути таємниці оточуючого світу, підкорити земні вершини, опуститися на дно темних океанських глибин, піднятися в блакитний повітряний простір, проникнути в космічну далечінь.

   Саме такі серця, кмітливий розум і бажання незвідане зробити розвіданим спонукало людство творити нові винаходи для пізнання Всесвіту та розширення можливостей людського організму, щоб збагнути справжню сутність нашого життя і при цьому залишатись самим собою, відділяючи зерна від полови, а святість від гріха.

   На жаль, поруч з добрими вчинками, люди часто припускаються злих, гріховних діянь, в тому числі таких, як путінская кримско - новороссійская фєдєрастія разом з московською скаженою брехнею для всього світу, котрі шкодять іншим людям, іншим народам, іншим країнам – сусіднім і далеким.

   Але зло, гріх, неправда завжди будуть покарані, бо така воля Божа! Адже Господь Бог кожну людину скеровує творити тільки добро, щоб всі ми жили гідно, правдиво, в мирі та злагоді, з Божою вірою в серці, пізнаючи таїнства буття.

   Саме завдяки Всевишньому незвідане поступово, без поспіху розкриває перед нами свої таємниці.

   Саме завдяки Всевишньому ми крок за кроком опановуємо земний, водний, повітряний та космічний простори. І чим більше людських сердець буде наповнено вірою в Бога, тим більше таємниць нам відкриватиметься, тим більше різноманітних вершин нам підкорюватиметься для добра всього людства.

   А щоб людство змогло осягнути глибину Божої любові до себе, Господь за наші гріхи віддав на страшні, нелюдські муки, спричинені особами в людській подобі, та смерть свого єдиного сина Ісуса Христа.

   А щоб зміцнити віру людства у себе, Бог його воскресив. Тому Христове Воскресіння засвідчує всім нам Господню велич, всемогутність, безмежну любов і ласку та вічне благословення тим людям і народам, які своєю Божою вірою утверджують неперервність життя, примножують красу, радість, щастя, добро на землі, одним із символів котрих є українська писанка.

   Христос воскрес! Воістину воскрес!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.