Бути самим собою.

22 травня 2013, 11:38
Власник сторінки
Народний депутат України 2-4 скликань
0
213

Нам не треба боятися суперечок, конфронтацій, проблем із самими собою та з іншими людьми. Навіть у зірок бувають зіткнення, а з їхніх зіткнень народжуються нові світи. Сьогодні я знаю, що це Життя.

   «Коли я полюбив себе, я зрозумів, що смуток і страждання це лише попереджувальні сигнали про те, що я живу проти своєї власної істини. Сьогодні я знаю, що це називається Самобутністю.

   Коли я полюбив себе, я зрозумів, як сильно можна когось образити, якщо нав'язувати йому здійснення його власних бажань, коли час ще не настав, і людина ще не готова, і ця людина я сам. Сьогодні я називаю це Самоповагою.

   Коли я полюбив себе, я припинив бажати іншого життя, і раптом побачив, що життя, яке мене оточує зараз, надає мені всі можливості для розвитку. Сьогодні я називаю це Зрілістю.

   Коли я полюбив себе, я зрозумів, що за будь яких обставин знаходжуся в правильному місці в правильний час, і все відбувається винятково у потрібний момент. Я можу бути спокійним завжди. Тепер я називаю це Впевненістю в собі.

   Коли я полюбив себе, я припинив красти власний час і мріяти про майбутні великі проекти. Сьогодні я роблю лише те, що приносить мені радість і робить мене щасливим, що я люблю і що змушує усміхатися моє серце. Я роблю це так, як хочу і у власному ритмі. Сьогодні я називаю це Простотою.

    Коли я полюбив себе, я звільнився від усього, що приносить шкоду моєму здоров'ю їжі, людей, речей, ситуацій. Всього, що тягло мене вниз і зводило на манівці із власного шляху. Сьогодні я називаю це Любов'ю до самого себе.

    Коли я полюбив себе, я припинив мати завжди рацію. І саме тоді я став все менше і менше помилятися. Сьогодні я зрозумів, що це Скромність.

    Коли я полюбив себе, я припинив жити минулим і хвилюватися про майбутнє. Сьогодні я живу лише цим моментом і називаю це Задоволенням.

   Коли я полюбив себе, я усвідомив, що розум мій може мені заважати, що від нього можна навіть захворіти. Але коли мені вдалося пов'язати його зі своїм серцем, він відразу став моїм цінним союзником. Сьогодні я називаю цей зв'язок Мудрістю серця.

    Нам більше не треба боятися суперечок, конфронтацій, проблем із самими собою та з іншими людьми. Навіть у зірок бувають зіткнення, а з їхніх зіткнень народжуються нові світи. Сьогодні я знаю, що це Життя», – ось такі слова сказав видатний актор Чарлі Чаплін на своє 70 – ліття.

    Варто над ними задуматися і взяти на озброєння, щоб бути гідним, скромним, тактовним, впевненим у собі, не пристосовуватися і не терпіти пристосуванства, жлобства, обману, пихатості та хамства, щоб бути самим собою!
 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.