Життя - це мрія, здійсни її.

09 квітня 2013, 13:39
Власник сторінки
Народний депутат України 2-4 скликань
0
285

Життя - це трагедія, витримай її.

      Життя – це шанс, не змарнуй його.

       Життя – це краса, дивуйся їй.

       Життя – це мрія, здійсни її.

       Життя – це обов’язок, виконай його.

       Життя – це гра, то грай!

       Життя – це любов, то люби.

       Життя – це таємниця, розгадай її.

       Життя – це трагедія, витримай її.

       Життя – це пригода, зважся на неї.

       Життя – це життя, спаси його!

       Життя – це щастя, сотвори його сам.

       Жити варто – не знищуй своє Життя!

   Наведені вище глибокі, мудрі і повчальні настанови належать Матері Терезі, яка є однією з найвідоміших блаженних новітнього часу. Історія її життя надихає мільйони людей на добрі справи.

   Віряни кажуть про неї, що вона була там, де плаче Бог, і покинула все, щоб прислужитися бідним та хворим людям, адже в кожному з них бачила страждання Ісуса.

   Мати Тереза вірила в людей і знала, що людина створена для любові й добра, для того, щоб бути щасливою і дарувати щастя іншим. Вона своїм життям показала, що любов творить чудеса, що людська душа прекрасна, і підкреслювала: «Для мене кожна людина в світі унікальна. Кожен надзвичайно важливий».

   У 1973 р. Мати Тереза стала першим лауреатом Темплотонівської премії «За прогрес у релігії». А у 1979 р. їй була присуджена Нобелівська премія миру «За діяльність для допомоги стражденній людині».

   Вона вважала, що діє у повній відповідності з духом Святого Письма, де Христос сказав: «Я голодував – і ви дали Мені, спраглий був – і ви напоїли Мене, мандрівником був – і ви прийняли Мене, був нагий – і ви одягнули Мене, був хворий – і ви відвідали Мене, у в’язниці Я був – і прийшли ви до Мене».

   Кожен свій день Мати Тереза розпочинала з Молитви: «Господи! Дай мені сили утішати, а не бути утішеною, розуміти, а не бути зрозумілою, любити, а не щоб мене любили. Бо коли віддаємо, то отримуємо. І, прощаючи, отримуємо прощення».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.