Хто такі «шатуни»????

16 листопада 2016, 17:08
Власник сторінки
2
559
Хто такі «шатуни»????

Близько 1200 осіб (70% з яких – жінки похилого віку) брали участь в мітингу перед будівлею Нацбанку. Виникає питання чому і хто їх зібрав?!?

  В дусі того, починаєш розбиратися, цікавитися безпосередньо у людей, які чомусь, і самі не в змозі пояснити причину їхнього перебування там. Хтось звинувачує політику нинішньої влади, інші – обговорюють новообраного Президента США, а хтось просто погодився підзаробити грошенят.

Як кажуть, історія повторюється до того часу, доки її уроки не будуть вивчені. . Ми були очевидцями подій 2004 року, потім 2013 років. Невже третій майдан??

Тут на думку приходить план (оприлюднений українськими хактивістами шляхом взлому пошти Суркова), який не просто передбачає хід подій чого-небудь, а явно містить заходи щодо руйнування устрою України. Цей план називається «Шатун». Його головна мета -  дискредитація органів державної влади і проведення дострокових парламентських і президентських виборів в Україні.

Враховуючи всі ознаки заходу, який відбувається на вулицях Інститутській, Хрещатику та Майдані. Очевидно, що це все пов’язано з планом «Шатун». Крім всього цього, у нас в країні з’явилися люди, для яких протести і революції – це сенс життя і засоби існування. Це і є ті самі «шатуни», яким Росія проплачує участь в протестах. Чесно кажучи, Кремль вибрав не досить вдалий час для реалізації своїх планів, адже такі «диктаторські штучки» діють лише один раз.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Россия,Украина,Украина-Россия,подкуп,деньги,план,майдан,Росія,Майдан Незалежности,Дональд Трамп,Україна,Крим,мітинг,підкуп,Україна-Росія,мітинги протесту,Хрещатик,проплачений мітинг,мітинг. Хрещатик,Евромайдан,заробітки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.