КОЛИ ЗЛОДІЙ ЗВИНУВАЧУЄ ЧЕСНУ ЛЮДИНУ

16 березня 2017, 11:48
Власник сторінки
0
49

Викривлена реальність в Україні стає реальністю в юридичній площині. Про це свідчить судилище над генералом Назаровим.

Наприклад, один з адвокатів звинувачення – Віталій Погосян, колишній офіцер, випускник Харківського танкового училища 1987 року, в середині 90-х був звільнений з армії «за невідповідністю займаній посаді». А за інформацією з поважних джерел –за злочини. Вимагає позбавити генерала Назарова звання – щоб боляче було.

Напевне приємно рвати погони з чужих плечей. Чи може бути етичною, з будь-якої точки зору, участь такої людини в судовому процесі?

З іншого боку – моральність адвоката потерпілих просто пре, коли питання торкається грошей! На останньому судовому засіданні адвокати звинувачення несподівано подали клопотання про зміну відповідача, яке суд задовольнив.

Тепер позов про матеріальну компенсацію на 500 000 гривень за кожного із загиблих у збитому терористами літаку в разі, якщо справа буде програна, пред’являється не до генерала Назарова, а до Міністерства оборони. З певною адвокатською спритністю можна «видоїти» круглу суму компенсації, що становить… 25 мільйонів гривень! Чи треба говорити, що левову частку цих грошей отримають аж ніяк не родичі загиблих Героїв, а самі адвокати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.