Співпраця заради майбутнього

05 жовтня 2015, 17:34
Власник сторінки
0
27

Соціальна установа «Дім на півдороги» працює не лише в сфері реінтеграції осіб, які повернулися з місць позбавлення волі, команда установи намагається розширювати свою діяльність, зокрема в адвокації.

Соціальна установа «Дім на півдороги» працює не лише в сфері реінтеграції осіб, які повернулися з місць позбавлення волі, команда установи намагається розширювати свою діяльність, зокрема в адвокації прав своїх клієнтів.

Найближчим часом команда «Дому на півдороги» долучиться до всеукраїнського проекту, який буде реалізовано за сприяння БО «Світло надії» та ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» в рамках проекту «Комплексний підхід до подолання епідемії ВІЛ/СНІД». Проект буде реалізовано у восьми областях України, метою є реалізація спільних адвокаційних ініціатив направлених на забезпечення стійкості соціальних послуг для уразливих до ВІЛ груп.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ВИЧ/СПИД
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.