ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ УКРАЇНИ

03 вересня 2017, 10:44
Власник сторінки
Економіст
0
213
ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ УКРАЇНИ

Свято зі сльозами на очах...


Важко вітати зі святом, коли щоденно спостерігаєш за еміграцією колег та друзів за кордон. Найдієвіші, креативні та перспективні підприємці, які вдосталь "наїлись" українськими реаліями їдуть у чужі, але незрівнянно привабливіші для підприємництва країни. Прикро за Батьківщину, яка за чверть століття неспромоглася збагнутити неперевершену роль бізнес-ініціатив, які закладені у кожному підприємці, як у життєдайній зернині. Зернині, яка в сприятливих умовах обов'язково подарує щедрий урожай на благо усім. Боляче за українців, які не змогли вичавити з себе совок і все ще вважають підприємців баригами та спекулянтами. Не усвідомила нажаль більшість, що підприємці - це прометеї суспільства на яких треба рівнятись і яких треба калькувати. Прикро за Україну в якій до цих пір недоторканість права власності лише гасло написане крейдою на паркані! 
Реалії такі, що ми, підприємці, щоденно знаходимось у боротьбі з владою за право генерувати товари та послуги, за право створювати робочі місця і розбудовувати країну. У нас майже не залишається часу для впровадження та розвитку своїх ідей та задумів. Підприємці вимушені боротись з хабарниками-чинушали, з рейдерством провладних посіпак, з безвідповідальністю та недолугістю. 
Ми заручники продажних судів, корумпованої влади, беззаконня, політичних перепетій і війни на сході. 
Але попри всі ці нещімні негаразди ми - патріоти. Навіть прощаючись з тими, хто втомившись від'їзджає у пошуках кращої долі для своєї справи я чув: "...ми вимушені виїхати, щоб справа не вмерла, але обов'язково повернемось, бо тут моя Батьківщина!"
Підприємці - це справжні патріоти, без гасел і вишиваної бравади, бо саме вони роблять реальні справи щоденно розбудовуючи суспільство, створюючи матеріальні і нематеріальні блага. 
Підприємці не чекають подачок від влади чи будь кого іншого, ми самі творемо свою долю. 
Підприємці - це стовпи суспільства, стовпи громади, державності та цивілізаціі. Тільки на підприємницькому фундаменті можна побудувати економічно розвинуту, потужню, правову та благополучну державу з заможніми громадянами!
Я пишаюсь, що підприємець!
Пишаюсь своїми колегами підприємцями!
І щиро вірю, що скоро настане час для розквіту підприємництва за яким, як наслідок, розквітне Україна!

Добробуту Вам колеги, вдачі, миру та процвітання!

СЛАВА ПІДПРИЄМЦЯМ ! СЛАВА НАРОДУ УКРАЇНИ !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: бизнес,предприниматели,малый бизнес,предприниматель,малый и средний бизнес,бизнесмен,свято,бізнес,підприємці,підприємець,бізнес-клімат,підприємництво,бізнесмени,бізнесмен,захист підприємців,малий бізнес,середній бізнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.