Яку небезпеку несе екстримыська секта Лев Тагор?

16 листопада 2021, 17:47
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
43
Яку небезпеку несе екстримыська секта Лев Тагор?

Увага екстримісти

Лев Тагор - ультрарадикальна єврейська секта. Група в цілому слідує суворій версії Галахи, на додаток до цього використовує власні практики, такі як довгі молитовні сесії, шлюби між підлітками та чорне вбраненя для жінок від голови до пальців ніг.

Екстремістську ультрарадикальну єврейську секту було засновано в Єрусалимі 40 років тому Шломо Хелбранцем. Секта підтримувала радикальних ісламістів та терористів, рятуючись від ізраїльського суду послідовники Гельбранца втекли до Канади, потім перебралися до Сполучених Штатів і скрізь мали проблеми із законом. Секта займається викраденням людей та практикує «дитячі шлюби», коли на дівчинці-підлітку одружується дорослий чоловік.

Жінки в секті замотані в чорні ганчірки подібно до секти «шаалім» в Ізраїлі — відкрито тільки обличчя.

Вайнштейна заарештували за підозрою в викраденні дітей.

У 2019 року члени секти подали прохання про надання притулку в Ірані. У проханні повідомлялося, що вони підтримують Хаменеї та зроблять усе, щоб знищити «сіоністську освіту» - Ізраїль.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.