РПЦвУ керують сепаратисти

19 серпня 2021, 16:38
Власник сторінки
0
6123

Якийсь ідіотизм! 17 серпня у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбувся Священний Синод РПЦвУ, який ухвалив рішення про призначення нових керуючих Луганською та Ровеньківською єпархіями.

https://df.news/2021/08/17/kerivnykom-ieparkhii-rptsvu-v-luhansku-synod-mp-pryznachyv-fihuranta-bazy-myrotvorets/. Луганську єпархію очолив митрополит Пантелеймон, який до цього був вікарієм єпархії РПЦвУ в Одесі. Попри релігії не маю нічого, кожен має свою думку і ходить до того храму, який на його думку ближчий до душі. Та у мене в голові не вкладається: як можна призначити такого «святого отця» який внесений до бази центру «Миротворець», який на хвилиночку активно приймає участь в заходах, які проводять сепаратисти в «ЛНР». Також варто зазначити, що даний митрополит є організатором паломницьких поїздок до Росії?! https://newsvideo.su/video/2340388 .

Прикро що всі ті прихожани так і не розуміють, що РПЦвУ не є божим храмом, який допоможе у скрутний час. А це секта в якій проповідують пихатість та аморальну поведінку. Проте, якщо ви принесете гроші то вам неодмінно допоможуть ..))) Та нагадаю, що богомоли РПЦвУ настільки вже знахабніли, що сума має бути не з одним і не двома нулями!

Молюсь, щоб прихожани збагнули ким представники РПЦвУ є насправді! РПЦвУ – гнійна рана України, яку треба негайно видаляти й викидати геть! НАЗАВЖДИ! Московському патріархату НЕ МІСЦЕ на наших землях! Ви російські «маріонетки». Досить приводити на наші землі своїх бандитів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: церковь,Киево-Печерская Лавра,новини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.