112 ОБрТрО успішно завершила навчання з тероборони

26 серпня 2021, 15:42
Власник сторінки
0
37283

Сьогодення вимагає від кожного українця бажання і вміння бути готовим вийти на захист країни у будь-який момент. Саме з цією метою і створена територіальна оборона.

 Так, 13 серпня в Києві 112 ОБрТрО завершила навчання з тероборони. Учасниками навчань стали резервісти, солдати строкової служби та військовослужбовці Президентського полку — усього більше 200 людей.

За легендою, ворог намагався прорватись до Києва, а сили територіальної оборони мали надати їм відсіч. Головною метою було навчитися злагоджено захищати об'єкти критичної інфраструктури, підтримувати правопорядок у місцях скупчення людей і забезпечити надійне функціонування органів державної влади та місцевого самоврядування.

Усі укріплення для вишколу тероборонівців облаштували максимально наближено до умов ведення реальних бойових дій. Учасники навчань використовували холості набої, а замість мін і гранат були вибухпакети. https://www.youtube.com/watch%3fv%3dEO-pl09gRA4

  «Це були дуже цікаві й насичені 7 днів, під час яких ні один з  них  жодного разу не пошкодував, що взяв участь у зборах,» – прокоментував Микола Паровознюк, заступник голови КМДА, який також брав участь у навчаннях.

blog:https://www.facebook.com/2c5f6658-8921-4ad3-9c88-94593537f8af

До співпраці долучилася частина ССО, яка надала розташування для проведення занять, а також інструкторів, які були «професорською» базою тренувань. Сержанти ССО навчали особовий склад встановлювати й маскувати великі намети на 24 бійця за 50 хв, їздити всередині бронемашини та на броні.

Ми маємо розуміти важливість територіальної оборони для України. Сьогодні цей вектор дає кожному українцю можливість набути необхідних бойових навичок, тим самим стати професійним захисником, не відриваючись від основного місця роботи.

Пам’ятай, захист України у твоїх руках!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: військовослужбовці,військові навчання,строкова служба,полк,территориальная оборона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.